2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شما الان بچه دارید بلاخره موفق شدین؟منم خیلی ناامیدشدم دوتا سقط داشتم اولی دوقلو در 4ماهگی بود ...

سلام.شکر خدا الان دخترم کنارم.منم دکولمان داشتم.تحت نظر ی دکتر خوب باشید

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

به من گفتن نمیتونم زنده زایی داشته باشه و باید برم سراغ رحم اجاره ای.ولی تونستم چون خدا خواست و به دکتر حنطوش زاده اعتماد کردم.بهتره ی سر برا مشاوره برسد پیششون

منم اینجوری بودم فهمیدن سپتوم دارم شما مشکلت رو تشخصی دادن ؟

نه من مشکل پیدا نکردن براش

باردار شدی بعدش؟

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
به من گفتن نمیتونم زنده زایی داشته باشه و باید برم سراغ رحم اجاره ای.ولی تونستم چون خدا خواست و به د ...

دکتر حنطوش زاده تهرانه؟ ولی من مشهدم سخته برام

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

سلام.شکر خدا الان دخترم کنارم.منم دکولمان داشتم.تحت نظر ی دکتر خوب باشید

سلام خداحفظ کنه دخترتون براتون ممنون جواب دادین،شما کجارفتین دکترتون کی بود؟من مشهدم رفتم تهران ابن سینا تشکیل پرونده دادم ببینم چی میشه خدا کمک کنه همه روانشاالله

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

سلام عزیزم واقعا ناراحت شدم اما گلم امیدت از دست نده و ناشکری نکن خدا هر چی خیره برای هممون بخواد الان مثل قبل نیست و علم پیشرفت کرده دنیا برای ما ادما پر از سورپرایزه،اگه قسمتت بود خدا بهت فرزند داد خدا رو شکر کن اگه نداد هم ناشکر نباش،ادم گاهی تو کارای خدا میمونه مادر شوهر من تو48سالگی حامله شده و الان که 6ماهشه پدر شوهرم ده روز پیش فوت شده اینقد این روزا غصه خوردم که حد نداره،این که مادر شوهرم تو این سن حامله شه بعد پدر شوهرم تو این موقعیت فوت شه!

دکتر حنطوش زاده تهرانه؟ ولی من مشهدم سخته برام

بله تهرانه.چ سختی عزیزم.مشهد تا تهران که راحته هوایی می ری.پس من چی که اذربایجان تا تهران رو هشتصد کیلومتر  با اتوبوس میرفتم دو هفته ی بار

بله تهرانه.چ سختی عزیزم.مشهد تا تهران که راحته هوایی می ری.پس من چی که اذربایجان تا تهران رو هشتصد ک ...

ممنون ازامیدواریت،ولی باهواپیما خیلی گرونه نمیتونم برم باهمون قطار یااتوبوس باید برم همین الان رفتم ابن سینا تشکیل پرونده دادم همش شوهرم میگه مشهدم میشه چرا این همه راه بری

ممنون ازامیدواریت،ولی باهواپیما خیلی گرونه نمیتونم برم باهمون قطار یااتوبوس باید برم همین الان رفتم ...

امیدوارم هر چه زودتر خبر بارداریت رو بشنوم و خاطرات زایمان موفقت رو اینجا بخونم.بخدا توکل کن و تا چسبندگیت مقاوم نشده برو دکتر.حالا فرقی نمیکنه کجا.ایشالا که خیره

امیدوارم هر چه زودتر خبر بارداریت رو بشنوم و خاطرات زایمان موفقت رو اینجا بخونم.بخدا توکل کن و تا چس ...

ممنونم برام خیلی دعاکن،به خدا وقتی محبت یک مادررو به بچش می بینم گلوم ازبغض درد میگیره ولی همونجا سریع برای سلامتی اون مادر وبچش دعامیکنم که یک وقت چشمم نگیره ،خدا حاجت همه رو بده انشاالله