2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست
خاک تو روح بیسوادش.بیسواد ی نگا نکرد ببینه شریان رحمم در چه حاله.با اینکه دستور پزشک قید شده بود داپ ...

عجببببب . الان سونوهاتو تو تهران انجام میدین ؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
چقد بی تفاوت.‌‌

بی تفاوتی اون باعث شد از بلوک زایمان دست خالی برگردم اون دنیا سرپل صراط نمیبخشمش.چون دکتر قید کرده بود کجاها داپلر بشه ولی ادهمی کم کاری کرد

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا هر کی بخواد میره.پیش ماماها هم با شوهرم میرم.

اها خیلی خوب

من پارسال پروندمو تشکیل دادم دیگه نرفتم

انقدم نگران بودم ک باردار نشدم تا الان 

انشالله ازین ب بعد میرم اقدام...

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
اها خیلی خوب من پارسال پروندمو تشکیل دادم دیگه نرفتم انقدم نگران بودم ک باردار نشدم تا الان  ...

بخدا توکل کن و به حنطوش اعتماد.خدا خیرش بده دست خداست رو زمین

بله کلینیک دکترحنطوشزاده.و خود خانوم دکتر حنطوش سونوم میکنن

انشالله بسلامتی بغلت بگیری عزیزم منم خسته روزگار هستم خدا پاداش صبرمونو انشالله میده

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
انشالله بسلامتی بغلت بگیری عزیزم منم خسته روزگار هستم خدا پاداش صبرمونو انشالله میده

ان شاالله.امیدوارم تاپیک خاطرات زایمانت رو بخونم و عکس فرشته نازت رو ببینم

بی تفاوتی اون باعث شد از بلوک زایمان دست خالی برگردم اون دنیا سرپل صراط نمیبخشمش.چون دکتر قید کرده ب ...

منم از دکتر نمیگزرم

چون گفتم ترشح زرد دارم گف طبیعیه

ولی میبینم ک خیلیا دکترشون براشون دارو مینویسه

لکه بینی داشتم گفتم ربطه میشه انجام داد گف اره میشه...

من ک واقن نمیگزرم....اخرم ولم کرد..کیسه ام پاره شد گف برو بیمارستان! کاری نمیشه کرد

هرجام میرفتم قبولم نمیکردن میگفتن باید بری بیمارستان دانشگاهی..‌

هعیییی روزایی گزورندم...

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
منم از دکتر نمیگزرم چون گفتم ترشح زرد دارم گف طبیعیه ولی میبینم ک خیلیا دکترشون براشون دارو مینویس ...

اندکی صبر سحر نزدیک است

بخدا توکل کن و به حنطوش اعتماد.خدا خیرش بده دست خداست رو زمین

یه سوال دیگه سعیده جان شما تو ازمایش انعقادی هتروزیگوت بودی یا مونو زیگوت یا متوجه نمیشی

منم از دکتر نمیگزرم چون گفتم ترشح زرد دارم گف طبیعیه ولی میبینم ک خیلیا دکترشون براشون دارو مینویس ...

خودتو ناراحت نکن منم رفتم به دکترم گفتم دوقلوهام خودشونو شل و سفت میکنن گفت جاشون تنگه نگو حیونیا دارن خفه میشن من هیچ وقت نمیبخشمش چون هفت ماهگی میتونستن تو زستگاه بمونن حتی بینارستان نیومد منو فقط بیمارستان دانشجویی قبول کرد و طبیعی بدنیا اوردمشون منم زجر کشیدم جیغ زدم گریه کردم کیه که گاسخگو باشه

یه سوال دیگه سعیده جان شما تو ازمایش انعقادی هتروزیگوت بودی یا مونو زیگوت یا متوجه نمیشی

ازمایش ژنتیکی که دادم موتاسیون هتروزیگوت بودم .

ازمایش ژنتیکی که دادم موتاسیون هتروزیگوت بودم .

منم هتروزیگوت هستم 

خودتو ناراحت نکن منم رفتم به دکترم گفتم دوقلوهام خودشونو شل و سفت میکنن گفت جاشون تنگه نگو حیونیا دا ...

الهی بگردم

چقدددد سختتتتت

انشالله با روزای خوشی ک در انتظارمونه اونروزا رو یادمون بره