2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست
منم پرونده دارم اونجا گفتم باردار. بشم بعد برم تحت نظرش... خدا کنه سقط و... برا کسی پیش نیاد خیلی ...

غربالگری قبل بارداری رو هم برو پیش حنطوش.من این بارداری از لحاظ تیروئید و ذخیره آهن و قند و ویتامین د خیالم راحت بود چون از اول خودش برام دارو داد

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
اینجا هم خبری نیست ، اینقدر دکتر بای بری بازم مشکلتو نمیفهمن

پارگی کیسه اب منو هیچکس متوجه نشد

گفتن ممکنه بعدی ایمطور بشه ممکنه هم نشه...

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پارگی کیسه اب منو هیچکس متوجه نشد گفتن ممکنه بعدی ایمطور بشه ممکنه هم نشه...

اینجوری گفتناشون بیشتر حرص ادمو درمیاره ادمو تو دوراهی قرار میدن 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اگه امکانش هست برو پیش حنطوش.ماها باردار پرخطریم.یعنی چی هر وقت رشد کم بشه.؟؟؟زبانم لال اومدی رشدش ی ...

من یک بار رفتم پیش حنطوش زاده اصلا خوشم نیومد ، چون حتی نتونستم با دکتر یکم صحبت کنم همش ماماهاش بودن که از آدم سوال می‌پرسیدن بعدم دکتر یک دقیقه اومد نگاه کردو گفت آزمایش رو انجام بده و تموم ، من احتیاج دارم دکتری انتخاب کنم که به حرفام و سوالام گوش کنه

اخه تو تبریز هستم واسم سخته ولی خیلی دلم میخواد زیر نظر دکتر خوب باشم 

منم از شهرستانهای ارومیه ام.خدا نگذره از دکتر ابام و دکتر ادهمی تو تبریز.جاشون هیچی بارشون نبود

اخه تو تبریز هستم واسم سخته ولی خیلی دلم میخواد زیر نظر دکتر خوب باشم 

منم از شهرستانهای ارومیه ام.خدا نگذره از دکتر ابام و دکتر ادهمی تو تبریز.جفتشون هیچی بارشون نبود

غربالگری قبل بارداری رو هم برو پیش حنطوش.من این بارداری از لحاظ تیروئید و ذخیره آهن و قند و ویتامین ...

اینارو رفتم ... مکمل مصرف کردم

کلا داروهامو میدونم

من تنبلی هم دارم.باید صب کنم تا باردار شم و برم پیشش

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
منم از شهرستانهای ارومیه ام.خدا نگذره از دکتر ابام و دکتر ادهمی تو تبریز.جاشون هیچی بارشون نبود

دکتر ادهمی همون دکتر سونوگرافی ؟چرا

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اینجوری گفتناشون بیشتر حرص ادمو درمیاره ادمو تو دوراهی قرار میدن 

هوووم

امیدوارم خدا بهممون کمک کنه. 

من یک بار رفتم پیش حنطوش زاده اصلا خوشم نیومد ، چون حتی نتونستم با دکتر یکم صحبت کنم همش ماماهاش بود ...

همه اینو میگن ولی من بعد ویزیت ماماهاش وقتی می رم پیش خودش با طمانینه همه سوالامو جواب میده.جالب اینجاست منو شوهرم باهم میریم و تو ی برگه همه سوالارو مینویسیم با صبر به همشون جواب میده.من حال خوب الانم رو بعد خدا مدیون دکتر حنطوشم

اینارو رفتم ... مکمل مصرف کردم کلا داروهامو میدونم من تنبلی هم دارم.باید صب کنم تا باردار شم و برم ...

ایشالا بارداری موفقی داشته باشی بحق محمد و آل محمد

ایشالا بارداری موفقی داشته باشی بحق محمد و آل محمد

ممنون عزیزم

انشالله خودتم بچتو سالم بغل بگیری 

چطور با شوهرت میری داخل؟

اخه مرد ک راه نمیدن

دکتر ادهمی همون دکتر سونوگرافی ؟چرا

خاک تو روح بیسوادش.بیسواد ی نگا نکرد ببینه شریان رحمم در چه حاله.با اینکه دستور پزشک قید شده بود داپلر جفت و رحم و جنین

خاک تو روح بیسوادش.بیسواد ی نگا نکرد ببینه شریان رحمم در چه حاله.با اینکه دستور پزشک قید شده بود داپ ...

چقد بی تفاوت.‌‌

ممنون عزیزم انشالله خودتم بچتو سالم بغل بگیری  چطور با شوهرت میری داخل؟ اخه مرد ک راه نمیدن

نه بابا هر کی بخواد میره.پیش ماماها هم با شوهرم میرم.