2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست
همسرت هم آز اسپرم بده خیلی مواقع از ضعیفی نطفه هم هست البته میدونم همه اینارو میدونی

باورت میشه کثافت دکترم میگه به اسپرم همسرت ربط نداره

همسرم اسپرمش ضعیفه اتفاقا

واریکوسل عمل کرده قبل از ازدواج

من دارم دق میکنم از دست این دکترای اینجا

پاره شدن کیسه اب به عفونتم ربط داره . عفونت زنانه . ادرار. دندان . 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاسفانه تو هر سه تا از اول لک بینی داشتم در صورتیکه سر پسرم اصلا نداشتم فک کنم آرزو بچه دوم ر ...

انشالله ایندفعه نتیجه می گیرید،  بازم یکی دارید خدا رو شکر کنید خیلی در حسرت همون یکیش دارن زندگی میکنن 

باورت میشه کثافت دکترم میگه به اسپرم همسرت ربط نداره همسرم اسپرمش ضعیفه اتفاقا واریکوسل عمل کرده ق ...

والا من همیشه حسرت اینو دارم که بیام اونورا دردمو پیدا کنن نگو اینطرف از اونجا بهتره . اخه یعنی چی از همسرت نیست معلومه دیگه از اسپرم هستش . خودت ویتامین و اینا بده بخوره طب سنتی برو جلو دیگه خودت دست بکار شو 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
انشالله ایندفعه نتیجه می گیرید،  بازم یکی دارید خدا رو شکر کنید خیلی در حسرت همون یکیش دارن زند ...

خدارو شکر میکنم

ولی بخدا دست خودم نیست دلم یکی دیگه می‌خواد مخصوصا اینکه تو غربتم دوست دارم پسرم یه خواهر یا برادر داشته باشه

تو برداریهای قبلی توقف رشد داشتن.البته تحت نظر حنطوش نبودم اونوقت.ولی این بارداری شکر خدا همه چی عال ...

من به دکترم میگم منو بفرست داپلر میگه اونو وقتی میفرستیم که جنین رشدش کم باشه من الان شانزده هستم

والا من همیشه حسرت اینو دارم که بیام اونورا دردمو پیدا کنن نگو اینطرف از اونجا بهتره . اخه یعنی چی ا ...

خودم بهش رسیدم که حامله شدم وگرنه راحت حامله نمیشم هر دفعه کلی طول میکشه

حالا ایندفه میخوایم بریم طب سوزنی شاید نتیجه داد

باورت میشه کثافت دکترم میگه به اسپرم همسرت ربط نداره همسرم اسپرمش ضعیفه اتفاقا واریکوسل عمل کرده ق ...

اینجا هم خبری نیست ، اینقدر دکتر بای بری بازم مشکلتو نمیفهمن

خودم بهش رسیدم که حامله شدم وگرنه راحت حامله نمیشم هر دفعه کلی طول میکشه حالا ایندفه میخوایم بریم ط ...

یکی طب سوزنی یکی هم زالو درمانی واسه مرد عالیه 

من به دکترم میگم منو بفرست داپلر میگه اونو وقتی میفرستیم که جنین رشدش کم باشه من الان شانزده هستم

اگه امکانش هست برو پیش حنطوش.ماها باردار پرخطریم.یعنی چی هر وقت رشد کم بشه.؟؟؟زبانم لال اومدی رشدش ی هفته عقب افتاد دکتر میخواد جواب بده؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
خدارو شکر میکنم ولی بخدا دست خودم نیست دلم یکی دیگه می‌خواد مخصوصا اینکه تو غربتم دوست دارم پسرم یه ...

انشالله جواب می گیری نگران نباش ، تلاش خودتو بکن

66901414 66901515

منم پرونده دارم اونجا

گفتم باردار. بشم بعد برم تحت نظرش...

خدا کنه سقط و... برا کسی پیش نیاد خیلی سخته.

برا منم دعا کنید دوستان

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
اگه امکانش هست برو پیش حنطوش.ماها باردار پرخطریم.یعنی چی هر وقت رشد کم بشه.؟؟؟زبانم لال اومدی رشدش ی ...

اخه تو تبریز هستم واسم سخته ولی خیلی دلم میخواد زیر نظر دکتر خوب باشم