2777
2789
عنوان

اخه چرا ......

90 بازدید | 17 پست

من میخوام همش فکرم راحت باشه استرس نداشته باشم به رو خودم نیارم نمیشه خواهر شوهرم تازه زایمان کرده فعلا که پیش مادر شوهرم هست که اونا ازش مراقبت کنن منو خواهر شوهر توی یه شهریم مادر شوهرم اینا هم یه شهر دیگه اونا میخوان تابستون برا اینکه به دخترشون برسن و پیش نوه شون باشن بیان چند ماه خونه ما اخه پیش خودشون فک نمیکنن که ما هم در تلاشیم بچه دار بشیم از مادر شوهرم خوشم نمیاد خالم هستا ولی اصلا خوب نیست در ظاهر خوبه و باطن نه میدونن منو شوهر عاشقه بچه ایم از عمد میخوان بیان تا حرسه منو در بیارن اخه وقتی یه بچه میبینم نمیتونم خودمو کنترل کنم تو فکر میکردم یه جوری میشم شما بگین من چه کار کنم یه راه حلی یه چیزی

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

میگفت مادر شوهر باید خواهر شوهر که با بچش میاد خونمون رعایت کنین کلر روشن نکنین سرما بخوره بعد به من میگفت که تو پوشک عوض کردن و خوابوندن اینا کمک دخترش بدم یاد بگیرم 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان حرص نخور شما 

شاید اصلا نیومدن  و پشیمون شدن ... شاید کلا رفتن  منزل دخترشون...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نه دیگه اون که با این بچه نمیتونه براشون غذا درست کنه میان که من غذا درست کنم اگه هم برن اونا برا نهار و شام میان خونه ما 

میگفت مادر شوهر باید خواهر شوهر که با بچش میاد خونمون رعایت کنین کلر روشن نکنین سرما بخوره بعد به من ...

بنظرم اگه حرف شوهرت  برش داره و پشتت هست بهش بگو و نزاره اینکارارو کنی یعنی چ باز خوابوندن یه چیزی ولی پوشک بچه اونو تو عوض کنی

من از این بیان قبل ممدن ناراحت نمیشدم ولی الان که با اون بچه میان و منم که میرم تو فکر حالم بد میشه میترسم فک کنن حسودیم میشه نمیدونم به خدا چه کار کنم 

به شوخی میگفت اون که پوشکو و خوابوندنو میگفت که حرصه من در بیاد که دختر خودش زودتر بچه دار شده 

نه دیگه اون که با این بچه نمیتونه براشون غذا درست کنه میان که من غذا درست کنم اگه هم برن اونا برا نه ...

مگه بچه چقدر کار داره که کاراشو بین کل خاندان تقسیم می کنن یکیشون بچه رو نگه داره یکیشون غذا درست کنه اصلا دت به پوشک و اینجور چیزای بچش دست نزن چه ادمای بی رعایتی منم درد نازایی دارم می کشم دقیقا می فهمم چی میگی 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

سه ساله که بچه میخوام  خواهر شوهرم میگفت من با اولین اقدام بچه دار شدم  

وقتی هنوز فارغ نشده بود خانواده شوهره خواهر شوهرم که باهاش بد هستن اصلا یه سر هم بهش نزدن ولی در عوض شوهر هر اخر هفته دعوتشون میکرد بعضی وقتا هم وسط هفته منم رو حساب خواهری کلی بهش میرسیدم ولی خب خواهر شوهرمم در ظاهر باهام خوبه 

به شوهرم اصلا نمیگم که چی تو دلم میگذره فقط ناراحت که میشم میشینم گریه میکنم اونم میگه چرا حرف نمیزنی چرا چیزی نمیگی فقط تو خودم میریزم