من میخوام همش فکرم راحت باشه استرس نداشته باشم به رو خودم نیارم نمیشه خواهر شوهرم تازه زایمان کرده فعلا که پیش مادر شوهرم هست که اونا ازش مراقبت کنن منو خواهر شوهر توی یه شهریم مادر شوهرم اینا هم یه شهر دیگه اونا میخوان تابستون برا اینکه به دخترشون برسن و پیش نوه شون باشن بیان چند ماه خونه ما اخه پیش خودشون فک نمیکنن که ما هم در تلاشیم بچه دار بشیم از مادر شوهرم خوشم نمیاد خالم هستا ولی اصلا خوب نیست در ظاهر خوبه و باطن نه میدونن منو شوهر عاشقه بچه ایم از عمد میخوان بیان تا حرسه منو در بیارن اخه وقتی یه بچه میبینم نمیتونم خودمو کنترل کنم تو فکر میکردم یه جوری میشم شما بگین من چه کار کنم یه راه حلی یه چیزی
خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو
من نمیدونم چجوری از فکرش در بیام شوهرم که میگه تو فکرشو نکن نشد هم میریم ای وی اف میکنیم ولی نمیتونم
خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو
به شوهرم اصلا نمیگم که چی تو دلم میگذره فقط ناراحت که میشم میشینم گریه میکنم اونم میگه چرا حرف نمیزن ...
چرا بهش نمیگی عزیزم؟هرمردی تقریبا باید از رفتارای بد خوانوادش با زنش باخبر باشه البته مردایی که طرف خانومشونن...بهش بگو عزیزم اجازه نده انقدر بهت استرس وارد کنن وقتی بدونه بیشتر مراقبته هواتو بیشتر داره پیش خونوادش
اخه خیلی خانوادشو دوس داره هر چی من بگم که باور نمیکنه فک میکنه اونا همه چیو راست میگن و من دروغ حتی اگه اونا بد بگن یه جوری انکار میکنه و میگه تو داری اشباه فک میکنی و اینجورا نیست که تو میگی