2777
2789
اشک برا چی نخودچی جان😅

فکرش ک میخوام زور بزنم عذابم میده 😓

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث منی هر وقت یبوست می شم وقت دفع ب خودم فحش می دم می گم غلط بکنم بخوام ی روزی بچه دار شم 

یبوست هم مثل افتادگی رحم از عوارض بارداریه نه زایمان..باید دوره بارداری مواظب بود چون ذاتا ادم باردار شد یبوست میگیره باید بعضی چیزا مثل موزو نخورد که هم یبوست میاره هم افزایش وزن...!!!

روزای اخرم که نزدیک زایمانه باید چیزای مسهل کننده خورد  باید مواظب بود وگرنه یبوست چه تو طبیعی چه سزارین به وجود میاد...خواهر من سزارین بود الان ۸ ماهه هنوز عوارضاش که یبوسته گرفتگی کمر و مهره هاس تموم نشده...!!

فکرش ک میخوام زور بزنم عذابم میده 😓

عوضش فک کن بعدش یه نی نی خوشگلو زود میزارن بغلت 😍راستی بعد زایمان طبیعی چون زود به بچه شیر میدن هم شیر مادر زود روان میشه و هم اینکه بخاطر زایمان ماده ای به نام آغوز تولید میشه که بچه میخوره و کلی براش مفیده و نسبت به بچه های دیگه کمتر مریض میشه😍

عوضش فک کن بعدش یه نی نی خوشگلو زود میزارن بغلت 😍راستی بعد زایمان طبیعی چون زود به بچه شیر میدن هم ...

فقط با همین فکر ک بعد بچم میاد بغلم رو پام وگرنه ن حوصله بارداری دارم ن زایمان😥

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃
فقط با همین فکر ک بعد بچم میاد بغلم رو پام وگرنه ن حوصله بارداری دارم ن زایمان😥

😂😂😂😂با حوصله باش دختر نی نی شور و نشاط زندگیه...زندگی از ساکتی و یکنواختی درمیاد انقد شیرین کاری میکنه کلا یادت بره همه چی

😂😂😂😂با حوصله باش دختر نی نی شور و نشاط زندگیه...زندگی از ساکتی و یکنواختی درمیاد انقد شیرین کاری ...

انشالله عزیزم 

نی نی خودت هم صحیح و سالم بیا د بغلت گلوو😍

هفته های پایانی بارداری به خوندن دعای نادعلی ،  سوره های انشقاق،  والعصر و قدر مداومت کنید. مخصوصا با شروع درد و حین زایمان. 

................

👈  این دعا رو بنویسید روی یه کاغذ و کاغذ رو داخل یه نایلون بپیچید و داخل یه پارچه بدوزید و پارچه رو با یه کش سه سانتی (به اندازه دور ران پاتون ) بهم بدوزید.

زمانی که برای زایمان میرید ببرید و به ران پای راستتون ببندید. 

امام صادق(ع): 

زمانی که درد زایمان سخت شد برای او پس از «بسم الله» این‌گونه بنویسند: «کَأَنَّهُمْ یَوْمَ یَرَوْنَ ما یُوعَدُونَ لَمْ یَلْبَثُوا إِلَّا ساعَةً مِنْ نَهارٍ، کَأَنَّهُمْ یَوْمَ یَرَوْنَها لَمْ یَلْبَثُوا إِلَّا عَشِیَّةً أَوْ ضُحاها، إِذْ قالَتِ امْرَأَتُ عِمْرانَ رَبِّ إِنِّی‏ نَذَرْتُ‏ لَکَ‏ ما فِی‏ بَطْنِی‏ مُحَرَّراً فَتَقَبَّلْ‏ مِنِّی‏ إِنَّکَ‏ أَنْتَ‏ السَّمِیعُ‏ الْعَلِیمُ‏ سپس آن‌را بر روی پای راستش قرار دهند و پس از زایمان بگیرند.

.................

👈 از امیرالمومین (ع) منقول است که اصحاب کهف هشت تن بودند و اسامی آنها تملیخا، مکشلینیا، مشلینیا، مرنوش، برنوش، شادنوش، مرطونس و قطمیر (نام سگ آنها) می باشد. 

ابن عباس در مورد نوشتن و همراه داشتن اسامی، خواصی ذکر کرده است، از آن جمله قرار دادن اسامی این اصحاب زیر سر نوزادانی که ناآرام بوده و زیاد گریه می کنند؛ باعث آرامش آنها می شود. همچنین بستن اسامی آنها بر ران چپ زنانی که زایمان سختی دارند، سبب سهولت زایمان می گردد.

..................

👈 نادعلی را 7 بار و دعای معراج را یکبار بر آب و با خود موقع زایمان ببرید و بخورید.

.................

👈 در مورد خواندن سوره قدر برای تسهیل زایمان ،  بعضی توصیه میکنن که هدیه کنید به حضرت زهرا (سلام الله علیها) ...

👈 از جمله خواص سوره انشقاق، کمتر شدن درد زایمان ذکر شده است.

رسول اکرم(ص):

اگر سوره انشقاق را بنویسند و بر زن سخت زا بیاویزند، به سرعت زایمان می نماید و اگر بر او تلاوت کنند نیز به سرعت زایمان می کند. 

همچنین از امام صادق(ع): منقول است که سوره انشقاق را به جهت آسانی وضع حمل هفت بار بخواند.

...............

👈 از پیامبراکرم (ص) نقل شده است: اگر سوره ذاریات را در ظرفی چینی یا بلوری بنویسند و پس از شستن از آبش بنوشند، خوف و ترس از او برداشته می شود و اگر بر زن بارداری که سخت زایمان می کند بیاویزند، به زودی زایمان می کند. 

همچنین فرمودند: اگر سوره ذاریات، بر زن حامله خوانده شود، حملش آسان می شود. 

................

👈 قرائت روزانه سوره مریم