2777
2789

13- از درد زایمان نترسید. ترس باعث انقباض بیشتر عضلات میشه و روند زایمان رو کندتر و دردناک تر میکنه. به خودتون بگید این همه زن تونستن پس منم میتونم. هر لحظه انتظار درد بدتر رو داشته باشین . اینطوری وقتی زایمان کردین باورتون نمیشه که نهایت دردش همین اندازه بوده!

14- بعد زایمان چون بخیه هاتون بی حس هستن فکر نکنید که مشکلی نیست و بی احتیاطی کنین! حتما لمیده یا خوابیده باشین تا بخیه هاتون کشیده یا باز نشن که اونطوری خیلی دردناک میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

15-بلافاصله از بیمارستان که بخونه اومدین روزی 2بارشکمتون رو با روغن بادام و فندق چرب کنید و محکم ببندید. باید به کمر بخوابید وشکمتون رو تا حد امکان بدین تو و 2 نفر محکم کمربند رو بکشن و ببندن. اینطوری هم شکمتون خیلی زود میره تو و هم پوست شکمتون که کشیده شده بود از اون حالت بد فرم زود در میاد و میشه مثل قبلش

ممنون عزیزم.واقعا حرفات آرام بخشه.

عزیز دلم💚

زایمان طبیعی اصلا غول نیس که همه میگن وای چجوری زایمان میخای بکنی...اگه قرار بود مشکلی باشه یا اتفاقی بیفته اینهمه کشورهای اروپایی رتبه اول زایمان طبیعیو کسب نمیکردن اونا به این درک رسیدن که طبیعی چقددددددر برای مادر و بچه خوبه متاسفانه جامعه ما دکتراش بخاطر افزایش رقم جراحیشون و مادرا بخاطر ترس سزارین رو انتخاب میکن از روی عدم‌اگاهی ازینکه اون امپولی که از نخاع میزنن و ۷ لایه شکمو برش میدن کلی عوارض داره که حتی ممکنه مادر نفهمه و بگه زایمان سزارینم عالی بود ولی خدامیدونه الان ۷ لایه شکمش درچه حالیه...!!

اینکه تو زایمان طبیعی بلافاصله بعد از زایمان بچتو بغل میکنی و اولین نفر خودت ثمره عشقتو میبینی این خودش دنیاس ولی سزارین بعد عمل درست لحظه ای که بچه بهت نیاز داره تو درگیر درد و بی حسیو بیهوشی هستی...!

واقعا اصلا قابل مقایسه نیس

16- قبل از رفتن برای زایمان خوردنیهای کوچیک مثل چند تا بادام یا کشمش بطور یواشکی با خودتون ببرید. معمولا اونها نمیذارن چیزی بخورید . برای همین میگم یواشکی. مثلا قاطی دعا هاتون بذاریدشون. گاهی برای تجدید قوا بین درد ها واقعا نیاز میشه!

و اینکه از هفته 37 به بعد هر روز اینا رو بخورید: 

-روزی دو تا استکان شربت خاکشیرکه خاکشیرش هر دفعه یه قاشق چایخوری باشه. روزی چند تا دونه خرما رو تو سیاه دونه بغلطونید و بخورید. -روزی یه استکان عرق رازیانه-روزی یک قاشق تخم شوید و یک قاشق غذاخوری گل گاو زبان را با سه استکان ابجوش دم کنید و این سه استکان را در طول یکروز بخورید. -روزی یک استکان عرق کاسنی -روزی 7 دانه خرما اینها در کاهش درد زایمان و تسریع روند زایمان معجزه میکنه! من تجربه ش کردم. عالیه. اگه بتونید همه اینها رو مصرف کنید بهتره: 1-گل گاوزبون(برای تسریع روند زایمان و کاهش درد) 2-چای تمشک(برای زایمان راحت.ریحانه بهشتی نوشته بود این نوشیدنی به تقویت هر چه بیشتر رحم کمک می کند.روزی 3 استکان) 3-خاکشیر(برای فرایند زایمان طبیعی) 4-تخم شوید(برای زایمان راحت و کم شدن خونریزی در مرحله اول و دوم زایمان) 5-گلاب(برای بهتر باز شدن دهانه رحم) 6-رازیانه(خاصیت ارتجاعی نسوج افزایش یافته و وضع حمل اسان گردد) 7-سیاه دانه(تاثیر زیاد در کاهش و مدت درد) 8-زعفران(برای زایمان راحت.ریحانه بهشتی) 9-گنجد(برای زایمان اسان و راحت)

17- توی ساک وسایلتون 7 تا دونه خرما بذارین. مستحبه اولین چیزی که بعد زایمان خورده میشه 7تا خرما باشه که در این صورت بچه صبور میشه. البته تحقیقات هم نشون داده که خوردن خرما بلافاصله بعد زایمان در کاهش خونریزی پس از زایمان خیلی موثره.

18- از ماه ششم به بعد این ورزش رو که میگم روزی 50 بار انجام بدین: ماهیچه های ناحیه واژن رو بطور کامل منقبض کنید ( مثل وقتی که دستشویی دارید اما خودتون رو نگه میدارید) و 10 ثانیه نگه دارید. بعد دوباره 10 ثانیه رها کنید. این ورزش رو در همه حالتهای نشسته و ایستاده و خوابیده میتونید انجام بدید. این کار با عث انعطاف پذیری این ناحیه برای زایمان میشه و کمتر بخیه میخورین.

19- انجام اقدامات پیشگیرانه برای زردی نوزاد در بارداری ،تنها محدود به یکی دو ماه آخر می شود به این ترتیب که در یکی دو ماه آخر بارداری، مادر، هفته ای یک بار، زبان خود را در آینه کنترل کند؛ اگر زبان زردرنگ بود می تواند نشان دهنده افزایش صفرا و احتمال ایجاد زردی در نوزاد باشد. در این حال مادر باردار بهتر است یک خنکی ملایم مثل عرق کاسنی را چند روز مصرف کند تا مشکل حل شود. توصیه عمومی تر برای رفع نگرانی همه مادران این است که از یک ماه به زایمان هر روز یکی دو استکان عرق کاسنی مصرف کنند. 

20_اگه بتونید مامای خصوصی بگیرید خیلی عالیه!!! بعلاوه توی دوره بارداریتون تنفس عمیق و ریلکسیشن بشکل صحیح رو تمرین کنین. با اینکار درد زایمان کمتر میشه و موقع زایمان هم تنفس عمیق خیلی بهتون کمک میکنه.

من از درد و...زایمان طبیعی هیچ ابایی ندارم چون میدونم خدا اون لحظه  ب ادم کمک میکنه و همینطور گذراست

ولی معذرت میخوام خیلی نگرانم ک واژنم شل و گ ش ا د نشه

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
6- قبل از رفتن برای زایمان در صورت امکان یه دوش بگیرین و برین. اینکار باعث آرامش خودتون میشه.

این کار عالیه دوستان من ی زایمان طبیعی عالی داشتم ک همش مدیون ورزشای قبل بارداریمم و دوش گرفتن وقتی ک دردم گرفت .وقتی دردم گرفت زود نرفتم بیمارستان ی دوش ابگرم گرفتم و باعث شد بهترین زایمان رو داشته باشم دکترمم راضی بود البته اینا دانسته های خودمه ربطی ب این تاپیک نداره

من از درد و...زایمان طبیعی هیچ ابایی ندارم چون میدونم خدا اون لحظه  ب ادم کمک میکنه و همینطور گ ...

من همون لحظه ب پرستار گفتم ک نمیخوام واژنم گشاد بشه و اونم خوب دوخت .انصافا خوب دوخت😂