2777
2789
من همون لحظه ب پرستار گفتم ک نمیخوام واژنم گشاد بشه و اونم خوب دوخت .انصافا خوب دوخت😂

از داخل هم؟؟؟ پولم بهش دادی؟

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
من از درد و...زایمان طبیعی هیچ ابایی ندارم چون میدونم خدا اون لحظه  ب ادم کمک میکنه و همینطور گ ...

واژن حالت ارتجاعی داره ینی به حالت قبل برمیگرده دقت کنین شکم ادم که انقد بزرگ میشه بعد زایمان باز برمیگرده حالت قبل پس و.ا.ژ.ن هم استثنا نیس و باز جمع میشه البته به دکتر هم مونده اینکه چقد مواظب باشه و چقد بخیه بزنه...!

بعدشم اگه قرار بود گ.ش.ا.د شه که اینهمه خواننده های معروف اروپایی و چهره ها مدلای معروف میرفتن سزارین گه اندامشون به هم نریزه دیگه

بعدشم خدا کاری نمیکنه که بخاطر مادر شدن اصلی ترین قسمت زن که جز مهم ترین عوامل زندگی زناشووییه دچار مشکل شه...!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واژن حالت ارتجاعی داره ینی به حالت قبل برمیگرده دقت کنین شکم ادم که انقد بزرگ میشه بعد زایمان باز بر ...

واقعا؟ یکم نظرم عوض شد ب طبیعی 👍

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
این کار عالیه دوستان من ی زایمان طبیعی عالی داشتم ک همش مدیون ورزشای قبل بارداریمم و دوش گرفتن وقتی ...

خداروشکر انشالله خدا نی نیتو برات نگه داره...

بله ورزش و پیاده روی خیلی موثره اینکه وقتی درد نداری تو وان اب گرم و جوشونده بخوابی و موقع دردا راه بری خیلی تاثیر گذاره...

یکی میگف من با ورزش و اب گرم ۵ سانت دهانه رحمم بدون درد باز شده بود!!!ینی تقریبا نصف راهه زایمانو رفته بوده خبر نداشته😅

از داخل هم؟؟؟ پولم بهش دادی؟

اره عزیزم بیشتر بخیه ها از داخله مثلا اگه ۶ تا باشه ۴ تاش داخلیه ۲ تاش بیرونی باید با دکتر همکاری کنی هروقت گف زور بزنی نگف نزنی...

18- از ماه ششم به بعد این ورزش رو که میگم روزی 50 بار انجام بدین: ماهیچه های ناحیه واژن رو بطور کامل ...

این ورزش قبل زایمان اصلا نباید انجام بشه.

من کلاس های قبل بارداری که میرفتم پزشکش می گفت این فقط مال بعد زایمانه.این ورزش باعث میشه عضلات اون قسمت قوی ومحکم وسفت بشه.اگه قبل زایمان انجام بشه اون قسمت بقول خودش مثل بتن سفت میشه و نمی تونین زایمان طبیعی کنین و اذیت میشین.

ولی بعد زایمان این ورزش رو انجام بدین تا عضلات که بر اثر زایمان شل شدن وبرش خوردن،قوی وسفت بشه دوباره و به حال قبل برگرده و جوری نشین با یک عطسه دستشویی تون بریزه.

خیلی تاکید می کرد نرمش مال بعد زایمانه.

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
اره عزیزم بیشتر بخیه ها از داخله مثلا اگه ۶ تا باشه ۴ تاش داخلیه ۲ تاش بیرونی باید با دکتر همکاری کن ...

باش عزیزم

خداروشکر انشالله خدا نی نیتو برات نگه داره... بله ورزش و پیاده روی خیلی موثره اینکه وقتی درد نداری ...

منم همینطور بودم عزیزم ..و اینکه ب محض رسیدن ب بیمارستا چند لحظه بعد زایمان کردم ک شد ساعت7 برای نهار هم ساعت2خونه بودمهمه چی عالی بود البته من اصلا نمیدونستم زایمانم طبیعیه چون سزارین بودم و بخاطر پیادروی ک داشتم ی دفعه دردم گرفت 

واقعا؟ یکم نظرم عوض شد ب طبیعی 👍

بله عزیزم واقعا😊طبیعی فقط اراده خداستو مراقبت های خودت...خودت مراقب باشی خدا برات بهترینارو مقدر میکنه چون طبق روشی که خدا گفته قراره زایمان کنی پس صدرصد هواتو داره دیگه😊😉

این ورزش قبل زایمان اصلا نباید انجام بشه. من کلاس های قبل بارداری که میرفتم پزشکش می گفت این فقط ما ...

این ورزشو پزشک من برای این گفته بود که وقتی بچه به دنیا اومد باید زور نزنی و خودتو نگه داری تا وقتی دکتر میگه...

ولی بعضیا بر اثر فشاری که از داخل میاد نمیتونن خودشونو نگه دارن الکی زور میزنن تا فشار کم شه و این باعث پارگیه بیشتر و خوردن بخیه های بیشتر میشه...!!!