2777
2789
عنوان

پدررم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 45 پست

خدا بهتون صبر بده عزیزم.شریک غمت هستم پدر منم تو 57 سالگی خیلی غیر منتظره ما رو تنها گذاشت.سکته کرد و 5 روز تو کما بود.13 خرداد میشه 5 سال اما حتی یه لحظه هم نیست که بهش فکر نکنم و واسش اشک نریزم.واسه مظلومیتش واسه مهربونیش واسه آرامشش.... هر بار که میرم آموزش و پرورش شهرمون هرکس که اسممو میپرسه میگم دختره آقای جوانمردی ام همه با احترام از جاشون بلند میشن. با خودم میگم خدا رحمتت کنه بابایی که همیشه باعث سربلندیمون بودی.دلم خیلی میسوزه که حتی نوه هاشو ندید.من یه هفته بود که فهمیدم باردارم که پدرم فوت کرد هر شب تا صبح واسش گریه میکردم متاسفانه تو هشت ماهگی بچمم مرده بدنیا اومد.قربون خدا با حکمتاش.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیز دلم الهی ببین من دقیقا ۲ فروردین پارسال پدرم با شرایطی کاااملا مشابه شرایط پدر شما فوت کرد م ...

ای ساربان آهسته رو با ناتوانان صبر کن

تو بار جانان می بری من بار هجران می برم

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

روحش در ارامش باشه انشالله

منم ۲۵ سالم بود پدرم فوت شد

عزیزم میگذره

سخت میگذره اما بلاخره انسانه و باشرایط خو میگیره و قوی میشه

دلتنگی همیشه باهاته اما کم کم یادمیگیری خوشحال باشی ، ذوق زده باشی ، هدفاتو دنبال کنی ، خلاصه یاد میگیری زندگیتو ادامه بدی با همه دلتنگی ها و حسرت های نبودن پدرت 

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
خدا بهتون صبر بده عزیزم.شریک غمت هستم پدر منم تو 57 سالگی خیلی غیر منتظره ما رو تنها گذاشت.سکته کرد ...

همی‌گفت و هر لحظه سیلاب درد

فرو می‌دویدش به رخسار زرد

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
روحش در ارامش باشه انشالله منم ۲۵ سالم بود پدرم فوت شد عزیزم میگذره سخت میگذره اما بلاخره انسانه ...

مرغِ غزل امشب چرا از آشیانم می‌رود

امشب که باید تا سحر، شاعر بمانم، می‌رود

«ای ساربان آهسته ران، کارام جانم می‌رود»

«وآن دل که با خود داشتم با دل ستانم می‌رود»

خیلی متاسف شدم برات عزیزم.خوش به حال پدرت که دختر خوبی مثل تو داشته و بزرگترین لذت رو تو زندگیش برده.عزیزم فقط به این فکر کن که برادرت خیلی کم سن و ساله و باید شما حداقل حفظ ظاهر کنی و محکم پشتش وایسی.تا از آب و گل در بیاد.خدا کمکتون کنه

کارای خیر انجام بده هرچند کوچیک مثل غذا ریختن واسه پرنده ها.به نیت شادی روح پدرت اینجوری دلت آروم میگیره.به حق این شب عزیز خدا خودش بهتون آرامش و صبر بده

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

خدا پدر همتون رو رحمت کنه من بابام زنده س یه کم عصبانیه بعضی وقتا بخاطر حرف هایی که زوره و حرص ادمو در میاره باهاش دعوا میکنم. عاشقشم بخدا. ولی حالا ک پست شما رو خوندم سعی میکنم هیچوقت تو روش حرف نزنم

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی

تسليت ميگم دوستم💔

پدر منم٣ اسفند دقيقا ١٠ماه بعد در اثر همين مريضي به رحمت خدا رفت 

خيلي سخته ميدونم چي ميگي هنوز يه شب نشده بدون اشك بخوابم😭ولي بازم بدون خدا خيلي دوستشون داشت كه از درد بلاخره راحت شدن منم پدرم وقتي تو صورتم نگا ميكرد ميگف درد دارم شرمنده اش ميشدم😭هيچ جوابي نداشتم ما نهايت تلاشمون رو كرديم حتي خارج هم رفت برا درمان ولي خوب نشد💔

وقتي پدري ميره زير خاك يه تكه از روح فرزندشو با خودش ميبره 😭💔ان شاءالله خودش تو أون دنيا برامون دعا كنه خدا دلامونو سرد كنه😭

غصه نخور ان شاءالله تو بهشت ميان پيشوازمون😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز