2777
2789
عنوان

پدررم🖤

732 بازدید | 45 پست

شايد درست نباشه بگم چون ميدونم باعث ناراحتي ميشم

ولي دارم ميتركم 

پدرم  تو ٥٧ سالگي به خاطر سرطان پروستات متاستاتيك فقط ١٠ ماه بعد تشخيصش  ،٧ فروردين براي هميشه ما رو تنها گذاشت .من امسال ٢٥ سالم ميشه و تازه فارغ التحصيل شدم و  برادرم ١٧ سالشه 

من خيلييي حالم بده و هر روزم بدتر ميشه 

فقط ياد اين همه درد اين ١٠ ماه و صحنه هاي اخر تو اورژانس يادم ميفته. نميگم براي خودمون ،براي خودش ناراحتم كه اين همه مظلوم بود و رفت ... نميدونم با اين همه خاطره و درد و رنج چي كار كنم ، صبح ها كه تو خونه تنهام ،فقط داد ميزنم 

فكر كنم يك و نيم سال قبل عضو ني ني سايت شده بودم بعد اون زياد نميومدم  ولي اينروزا واسه اينكه فكرم دور بشه ميام ولي بازم خيلييي جاش خاليه

فقط ميگم چرا پدر من كه اين همه خوب بود .... الان سرنوشتمون چي ميشه .... احساس ميكنم دنيا به آخر رسيده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز دلم ،سوگ از دست دادن عزیز تا سه ماه طول میکشه 😔😔

یاد و خاطرات عزیز از دست رفته این مدت خیلی سراغ شما میاد ،

عزیزم زمان که بگذره یاد ایشون تو قلبتونه و دوباره به زندگی برمیگردید🌺🌺

درکت میکنم داغ عزیز خیلی خیلی خیلی سخته خدا ب دلتون ارامش بده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

نمیدونم با چه واژه ایی دردتو تسکین بدم چون تو شرایطی که تو هستی الان هر چی بگم مسخره به نظر میاد در مقابل غمی که داری واژه ایی نیست 😪فقط میگم که پدرت کنارته و حس میکنه سعی کن غمگین نباشی حداقل به خاطر پدرت 

پدر شوهر منم خیلی خیلی آدم آروم مهربونی بود یکدفعه لاغر شد وفهمیدیم که سرطان روده داره که متاسفانه کبد رو هم در گیر کرده بعد از ۲۰ روز با اولین شیمی درمانی فوت کرد حال همسرم و خواهرش اصلا خوب نبود ولی شما مدام این رو به خودت بگو که الان بابات اصلا درد نداره آرومه 

و این سر نوشت همه است حتی من و شما 

روح پدرتون شاد همین که شما دلتون براش تنگ شده حتما پدر خوبی بوده پس جاش تو بهشته 

پدر شوهر منم خیلی خیلی آدم آروم مهربونی بود یکدفعه لاغر شد وفهمیدیم که سرطان روده داره که متاسفانه ک ...

چه بی رحمند صیادان مرگ، ای داد

و فریادا، چه بیهوده ست این فریاد

نهان شد جاودان در ژرفنای خاک و خاموشی

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

😢

خیلی سخته.

ولی میگذره.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

منم به درد شما مبتلام

مال من سی ام میشه شش ماه ولی هنوز اروم نیستم

پدر من پنج سال زجر کشید هشتاد بار شیمی درمانی شد

ولی دوماه آخرش،😔

خییییییییییییییییلی سخت گذشت

ادمای خوب درد میکشن تا پاک این دنیا رو ترک کنن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

عزیز دلم

الهی

ببین من دقیقا ۲ فروردین پارسال پدرم با شرایطی کاااملا مشابه شرایط پدر شما فوت کرد

منم ۲۴سالمه و خواهر کوچیکترم ۲۰سالشه

پدر منم همچین مریضی ای داشت و من هیچوقت صحنه ی درد کشیدنش توی روزای آخرو یادم نمیره

خدا بهت صبر بده

دلت که میگیره قرآن بخون براش، اما واقعیتش من با هیچی آروم نمیشدم و فقط با یادآوردی روزای آخرش گریه میکردم

چهلم که بگذره راحتتر کنار میای

خدا صبر بده بهتون عزیز دلم

خدا بزرگه، همه ی ما یه روزی میریم و هیچ چاره ای نیس

ان شاءالله که جاشون بهشت باشه

هر چی میخوری که یادت میاد ایشونم دوست داشته، یه فاتحه بخون و بگو خدایا این فاتحه رو به شکل این غذا برای بابام بفرست

دعا کن براش

حتما جاشون خوبه و برای خوشبختی شما دعا میکنن و به فکر شما هستن عزیزم شک نکن

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز