2777
2789
عنوان

پدررم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 45 پست

منم بابام سرطان کبد گرفت ۸ ماه طول کشید عین ۸ ماه و افتاد تو جا دیگه نتونست پاشه دو ماه اخر از گردن ب پایین فلج شد...شده بود ۳۵ کیلو 😭😭😭😭 وای خدایا هنوزم بعد ۷ سال یادم میوفته میخوام خفه بشم خیلی خوب بود بابام ماه بود..خیلی بیچاره شدیم بابام که رفت...همش فکر میکردم حالا که بابام رفته حتما خدا برامون ی شادی در نظر داره مام یادمون بره چی بهمون گذشته ولی همش خیال باطل بود...تسلیت میگم گلم 😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تسليت ميگم دوستم💔 پدر منم٣ اسفند دقيقا ١٠ماه بعد در اثر همين مريضي به رحمت خدا رفت  خيلي سخت ...

خدا رحمتشون كنه واقعا ناراحت شدم براي شما هم ،اميدوارم كه روحشون تو آرامش باشه.و ممنونم از جملات قشنگتون كه باعث آرامشه

خدا رحمتش کنه 

پدرم من سال 90 فوت شد درحالی که 7 ماهه حامله بودم خیلی سخت گذشت هرروز گریه می کردم الان تقریبا دوساله که آروم شدم من هم همش می گفتم مگه جای کی رو تنگ کرده بود که رفت 

شما هم براش خیرات کن و بخاطر بقیه خانواده شکیبایی کن 

ولی وضع الان رو می بینم می گم الهی شکر پدرم نیست این وضع مملکت رو ببینه ( اخه پدرم درآمد درست و حسابی هم نداشت)

بخدا اون طرف جای بدی نیست بیچاره ماهها که موندیم و دنیایی سراسر غم و سختی 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
منم بابام سرطان کبد گرفت ۸ ماه طول کشید عین ۸ ماه و افتاد تو جا دیگه نتونست پاشه دو ماه اخر از گردن ...

اي واي خدايا😢، اصلااا اصلاا نميدونم چي بگم كه آرومتون كنه واقعا  داشتن سرطان متاستاتيك خيلي سخته ،خدا بهتون صبر  و آرامش بده حتما ايشونم الان جاشون خووبه عزيزم ،حيف كه از دست انسان هيچ كاري ساخته نيست

خدا رحمتش کنه  پدرم من سال 90 فوت شد درحالی که 7 ماهه حامله بودم خیلی سخت گذشت هرروز گریه می ک ...

واقعا دلم شكست براتون ،بله شايد اون دنيا بهتره و حقشون ديدن غم و غصه هاي اين دنياي فاني نيست كه به اين زودي ميرن

منم تو ۵سالگی بابامو از دست دادم کلمه میگذره درست نیست چون بعضی چیزا واقعا نمیگذرن ...اما خدا ادمو ب ...

واي خدا رحمتشون كنه🖤 اميدوارم روحشون تو ارامش باشه و حتما  روحش از اينكه فرزندانشون بزرگ شدن خوشحاله

اي واي خدايا😢، اصلااا اصلاا نميدونم چي بگم كه آرومتون كنه واقعا  داشتن سرطان متاستاتيك خيلي سخ ...

واقعا از دست هیچ کس هیچ کاری برنمیاد 😢😢 انشالله خدا برا شما از این ب بعد خوب بخواد

علاعمش چی بود  

سرطان كولوركتال علايم بسيار عمومي داره مثل درد شكم،اسهال يا يبوست طولاني،نفخ،تغيير ناگهاني تو اجابت مزاج ،خونريزي ركتال ،كاهش وزن و كم خوني .بسياري از بيماران هيچ كدوم از اين علايم رو جز در استيجاي اخر نشون نميدن بنابراين مانيتورينگ و چك آپ اهميت بسزايي داره.

قبلا ميگفتن از سن ٥٠ ولي الان از سن ٤٥ سالگي ميگن اسكرينينگ رو شروع كنن كه شامل ازمايش سالانه تست خون مخفي، كولونوسكوپي هر ١٠ سال  و سي تي اسكن و باريم انما هر ٥ سال .اگه بيمار سابقه فاميلي داشته باشهاز سن ٤٠ يا ١٠ سال قبل از سني كه فاميلش  مبتلا شده بايد شروع كنه اگه تست Fap كه از عوامل ژنتيكي به حساب مياد مثبت باشه از سن ١٠،١٢ سالگي مانيتور بايد انجام بشه... شايعترين محل متاستاز سرطان كلوركتال كبد هستش

منم به درد شما مبتلام مال من سی ام میشه شش ماه ولی هنوز اروم نیستم پدر من پنج سال زجر کشید هشتاد ب ...

خدا رحمتشون كنه واقعا هيچ كلمه اي قادر به كم كردن درد و رنج بازمانده ها نيست فقط شايد اينكه اين دنيا جاي ادماي خوب نيست...

سوگ پدر

سایه ای بود و پناهی بود و نیست

لغزشم را تکیه گاهی بود و نیست

سخت دلتنگم کسی جون من مباد

سوگ حتی قسمت دشمن مباد

باورم نیست این من ناباورم

روی دوش خویش او را می برم

می برم او را که آورده مرا

پاس ایامی که پرورده مرا

می برم درخاک مدفونش کنم

از حساب خویش بیرونش کنم

مثل من ده ها تن دیگر به راه

جامعه هاشان ، مثل دل هاشان سیاه

دیدنش سخت است و گفتن سخت تر

خوش به حالت ، خوش به حالت ای پدر

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
منم بابام سرطان کبد گرفت ۸ ماه طول کشید عین ۸ ماه و افتاد تو جا دیگه نتونست پاشه دو ماه اخر از گردن ...

این شبیخون بلا باز چه بود ای ساقی؟

تا چه رنگ آوَرَد این چرخ کبود ای ساقی؟

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
سوگ پدر سایه ای بود و پناهی بود و نیست لغزشم را تکیه گاهی بود و نیست سخت دلتنگم کسی جون من مباد ...

چه بود این تیر بیرحم از کجا آمد

که غمگین باغ بی آواز ما را باز

درین محرومی وعریانی پاییز

بدینسان ناگهان یکباره خالی کرد؟

چه وحشتناک!

نمی آید مرا باور

و من با این شبیخونهای بیشرمانه و شومی که دارد مرگ

بدم می آید از این زندگی دیگر

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز