2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

التهاب شدید بوده شاید عفونت داری اگر سال دیگه هم انام بدی و مجدد همینجور باشه ازمایش های تکمیلی دیگه میدهند احتمالا جواب ازمایش قبلیت نرمال بوده که هیچ اقدامی نکرده دکترت ولی بعضی هاشون حساسن مثلا به فاصله 3 ماه دیگه میگمپن مجدد پاپ اسمیر بده

من نمیدونم ولی این جواب دیپ سیکه که بنظرم حتماً ببر پیش پزشک بهرحال هوش مصنوعی هم اشتباه میکنه

عبارت inflammation (severe) includes typical repair که روی جواب پاپ اسمیر نوشته شده، از نظر پزشکی به این معناست:

. التهاب شدید (severe inflammation) : یعنی تعداد زیادی سلول التهابی (مانند گلبولهای سفید) در نمونه دیده میشود. این میتواند به علت عفونت (باکتریایی، قارچی، تکیاختهای)، تحریک دهانه رحم (مثلاً به دنبال رابطه جنسی، استفاده از تامپون یا وسیله داخل رحمی) یا حتی واکنش به داروها باشد.

· ترمیم معمولی (typical repair) : یعنی سلولها تغییراتی را نشان میدهند که ناشی از فرایند ترمیم و التیام بافت است. این تغییرات واکنشی و خوشخیم هستند و به هیچ وجه نشانه پیشسرطان یا سرطان نیستند. بدن در حال ترمیم آسیب ناشی از التهاب است.

نکته مهم: این یافته به تنهایی یعنی تغییر سلولی پیشسرطانی وجود ندارد. تنها شدت التهاب ممکن است نیاز به بررسی علت (مثلاً نمونه برداری از ترشحات یا آزمایش عفونت) داشته باشد. اینکه پزشک دارویی تجویز نکرده، احتمالاً به این دلیل بوده که التهاب خاصی نیازمند درمان اختصاصی ندیده (مثلاً تحریک موقتی) یا تشخیص داده که ترمیم در حال انجام است و نیاز به مداخله نیست.

اگر علائمی مثل ترشح بدبو، خارش، سوزش، درد لگن یا خونریزی بعد از رابطه دارید، به پزشک مراجعه کنید تا از نظر عفونتهای شایع مثل باکتریال واژینوزیس، تریکوموناس یا کاندیدا بررسی شوید. اگر هیچ علامتی ندارید و نتیجه پاپ اسمیر شما فقط همین عبارت را دارد، معمولاً اقدام خاصی لازم نیست، ولی میتوانید در ویزیت بعدی این موضوع را دوباره با پزشک خود در میان بگ

ذارید.

@niniyar تاییدش کنید

میشه هروقت اینو دیدین دعا کنید برام ۴۰۵ پزشکی قبول شده باشم؟ممنونتونم

بچه ها جلو عفونت ها در پاپ اسمیر تیک میخوره؟ دوباره برم پیش دکترم به نظرتون ؟ چرا این دکترا نمیفهمن ک ادم اضطراب و استرس میگیره ی توضیحی چیزی آخه راستی بعد تست ترشح سبز کم رنگ اومد

خب چرا حرص میخوری دکتر میرید برا تشخیص و درمان دیگهالان التهاب شدید گزارش شده تو ازمایشت

اخه وقتی درمان نمیگه ازین حرص میخورم جلو عفونت تیک میخوره در پاپ اسمیر ؟؟

التهاب شدید بوده شاید عفونت داری اگر سال دیگه هم انام بدی و مجدد همینجور باشه ازمایش های تکمیلی دیگه ...

عفونت از پاپ مشخص میشه؟ موقع تست گرفتن چیزی نگفت

من نمیدونم ولی این جواب دیپ سیکه که بنظرم حتماً ببر پیش پزشک بهرحال هوش مصنوعی هم اشتباه میکنه عبارت ...

هوش مصنوعی بیچاره مفت همه چیو میگه دکتر پول میدی بازم هیچی نمیگه

هوش مصنوعی بیچاره مفت همه چیو میگه دکتر پول میدی بازم هیچی نمیگه

هوش مصنوعی امکان خطا و اشتباه داره من سوالای ریاضی که میدم بهش رو از ۱۰ تا ۴ تاس غلطه . هیچی دکتر نمیشه

میشه هروقت اینو دیدین دعا کنید برام ۴۰۵ پزشکی قبول شده باشم؟ممنونتونم

عفونت از پاپ مشخص میشه؟ موقع تست گرفتن چیزی نگفت

دکتر از خودم میپرسه ترشحات چجوریه من چه بدونم چجوریه شما درسشو خوندی چیزی نمیگی ترشحات هی عوض میشه ادم نمیدونه ک چی ب چیه ...

هوش مصنوعی امکان خطا و اشتباه داره من سوالای ریاضی که میدم بهش رو از ۱۰ تا ۴ تاس غلطه . هیچی دکتر نم ...

خب دکتر هم دارو نداد الان من چیکار کنم هروز دارم گریه میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز