2777
2789
عنوان

داستان پسر همسایه😂(فانه)

273 بازدید | 18 پست

اینایی که میگم واقعیه اما وقتی بهش فکر میکنم واقعا برام خنده داره😂

داستان از اینجا شروع میشه که هم اون مجردی زندگی میکنه هم من 

کلا من بدشانسم چون یه بار دلمو زدم به دریا و گفتم براش نامه مینویسم میندازم پشت در خونش و اعتراف میکنم دوسش دارم😐💜

همون موقع که میخواستم برم رفیقش اومد بیرون گفت  کاری دارین 😐

گفتم اومدم پشته بوم شما کاری دارین؟😐

خلاصه از همونجا فهمیدم قسمت نیست بیخیال شدم کلا😂😂😂

ایشون بچه مثبته و همیشه ماشینش تو پارکینگه (چون دلش نمیاد لاستیکای ماشینشو به اسفالت بکشه😐💜)

بچم اهل دختر بازی ام نیست هرکی شب میاد پشت در خونه دنبالش دختر خالشه😂😂😂

نه جدی دختر نمیاره بچه پاکیه😐💜

مامیشون خیلی لاکچری تاشیف دارن هر اخر هفته با سوناتا و ده پلاستیک میوه میان به شازده سر میزنن😂💜

معمولا جرعت رو به رو شدن باهاشو ندارم و یواشکی نگاش میکنم😭😐💜

ادم مهربونی بنظر میرسه مغرور که بله هست 😐💜

اینقددددد مثبته نهایتش ساعت یازده شب خونست (میگم که بخاطر ماشینه)

بچه خوشگلم هست مثه خودم😂😂😂😂(سقف ریخت)

سن بلوغ و دردسرهاش 

این قسمت پسر هسماده

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا مجرد در یک ساختمان

شیطان درمیان شماست😀

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
19 سالمه 😐

پس بیخیالش شو. مغرور باش

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
سن خوبيه  هم سن مني😂 برو تو ككش😂😂😂موفق باشي😍♥️

بره تو ککش طرف ضایعش کنه جوک ساختمون بشه به نظرت چطور میشه 

اگه میخواست پیشنهاد میداد

همسایه و همکلاسی و فامیل جای نخ دادن نیست