2777
2789
عنوان

داستان پسر همسایه😂(فانه)

273 بازدید | 18 پست

اینایی که میگم واقعیه اما وقتی بهش فکر میکنم واقعا برام خنده داره😂

داستان از اینجا شروع میشه که هم اون مجردی زندگی میکنه هم من 

کلا من بدشانسم چون یه بار دلمو زدم به دریا و گفتم براش نامه مینویسم میندازم پشت در خونش و اعتراف میکنم دوسش دارم😐💜

همون موقع که میخواستم برم رفیقش اومد بیرون گفت  کاری دارین 😐

گفتم اومدم پشته بوم شما کاری دارین؟😐

خلاصه از همونجا فهمیدم قسمت نیست بیخیال شدم کلا😂😂😂

ایشون بچه مثبته و همیشه ماشینش تو پارکینگه (چون دلش نمیاد لاستیکای ماشینشو به اسفالت بکشه😐💜)

بچم اهل دختر بازی ام نیست هرکی شب میاد پشت در خونه دنبالش دختر خالشه😂😂😂

نه جدی دختر نمیاره بچه پاکیه😐💜

مامیشون خیلی لاکچری تاشیف دارن هر اخر هفته با سوناتا و ده پلاستیک میوه میان به شازده سر میزنن😂💜

معمولا جرعت رو به رو شدن باهاشو ندارم و یواشکی نگاش میکنم😭😐💜

ادم مهربونی بنظر میرسه مغرور که بله هست 😐💜

اینقددددد مثبته نهایتش ساعت یازده شب خونست (میگم که بخاطر ماشینه)

بچه خوشگلم هست مثه خودم😂😂😂😂(سقف ریخت)

سن بلوغ و دردسرهاش 

این قسمت پسر هسماده

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا مجرد در یک ساختمان

شیطان درمیان شماست😀

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
19 سالمه 😐

پس بیخیالش شو. مغرور باش

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
سن خوبيه  هم سن مني😂 برو تو ككش😂😂😂موفق باشي😍♥️

بره تو ککش طرف ضایعش کنه جوک ساختمون بشه به نظرت چطور میشه 

اگه میخواست پیشنهاد میداد

همسایه و همکلاسی و فامیل جای نخ دادن نیست