2777
2789

مامان پارسا خوشبحالت به ماهم دعا کن خداروشکر واقعا که کارت به اونجاها نرسیده خاک تو سر دکترت چه راحت میتونن یکی رو دغ مرگ کنن ولی من این ماه ترشحاتم زیاده نمیدونم ازچیه خدابخیر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خداروشکر که خوبه وزنت و موهم نداری منم ۱۶۴قدمه و ۶۳اینا وزنمه پریودامم کم کم نرمال بودن با ورزش ...

قبلا خیلی برام مهم نبود

ولی از وقتی ک متوجه شدم فولیکولام کوچیکن باید دارو بخورم خیلی استرسی شدم

مامان پارسا خوشبحالت به ماهم دعا کن خداروشکر واقعا که کارت به اونجاها نرسیده خاک تو سر دکترت چه راحت ...

وا ازش متنفر شدم واسه حاملگیم دکترمو عوض کردم خدا رو شکر این دکترم خیلی خوب بود همیشه با متانت و ارامش باهام‌حرف میزد هر وقتم سونوم‌میکزد میگفت خوبه ازمایش غریالگری اول چون دکترم مسافرت بردم نشون یکی دیگه دادم‌گفت خانم دیر مراجعه کردی و لب مرزی دیگه دیر شده من چه قد گریه کردم گفتم نکنه بچم طوریش شه سندرم داون داشته باشه وقتی دکترم‌اومد نشونش دا م‌گفت خوبه عزیزم هیچ مشکلی نداره خدا خیرش بده یه حاملگیه حوب از نظر روحی راشتم