2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم چی داری؟چرابهت امپول نداده؟ اره عزیزم بی بی چک نزن صبر کن از پری عقب افتاد بزن منم به خودم قو ...

گفت ک نیاز ندارم به امپول

تخمک گذاریمو کامل حس میکنم

ی زره لک داشتم بعد تخمک گذاریم.ماه قبل ۳روز عقب انداختم و پری شدم

الانم زیردلم تیرمیکشه و کمرمم یکم درد داره

ازکی اقدامی

من ۷ماه اقدام بودم ولی نرفتم سونو

بعدش زد. به سرم برم سونو بدم ک فهمیدم فولیکولم کوچیکه باید با قرص باردار شم خیلی سایزشون کم بود زیر ۱۰

الان دو ماهه ک لتروزل مصرف میکنم

عزیزم پس تنبلی داری منم دارم اینبار که ان شالله نتیجه میگیریم ولی اگه زبونم لال نشد ماه بعد امپول بگو بنویسه چون منم ماه پیش ۱۴سیکلم علائم تخمک گذاری داشتم درد زیرشکم و هو گر گرفتم گفتم ۱۰۰درصد ازاد شدن فرداش رفتم سونو فولیکولام همونجا بودن گفتم پس اون علایم چی بودن خدایا ۲۸.۲۳.۱۲.۱۱.۱۰

عزیزم پس تنبلی داری منم دارم اینبار که ان شالله نتیجه میگیریم ولی اگه زبونم لال نشد ماه بعد امپول بگ ...

اخه دکتره چیزی از تنبلی نگفت

واسه تنبلی ازمایش خاصی هست ک انجام بدم?

این تنبلی لعنتی گریبان خیلی هارو گرفته نه عزیزم کار خاصی نکن قرص متفورمین و دوفاستون بخور بعد لترزولم که فعلا میخوری از ۳تا۷پریود بعد امپول ازاد سازیشم بزن ببینیم چی میشه توکل بخدا ببینم چاقی؟یا موی زائد اینا داری؟

عزیزم شما ترشح هم داشتی؟من هیچی ندارم

نه عزیزم ترشح نداشتم اینا علائمیه که بعضی ممکنه داشته باشن بعضیا هم نه . اینا مهم‌نیس مهمترینش عقب افتادن پریودی  و سونوئه .من فقط وقتی رابطه داشتم به خونریزی می افتادم که فکر میکردم دارم پریود میشم دیدم‌خبری نیس به دکترم زنگ‌زدم گفت نشونه خوبی نیس ممکنه سرطان یا زخم‌باشه باید کولپوسکوپی بشی خیلی ترسیدم‌همش گریه میکردم  دوستم مامائه گفت یه تست بزن شاید مثبت شد با ناامیدی زدم دیدم‌مثبته خشکم زده بود اولش خخخخخخ

تنبلی یعنی اینکه تخمدانا تنبلن توانایی بزرگ کرون و ازادسازی فولیکولو ندارن همونجا نگهمیدارن میشه کیستای ریز که اصطلاح علمیش پلی کیستیکه ازمایش خاصی نداره از علایم بالینی تشخیص میدن

این تنبلی لعنتی گریبان خیلی هارو گرفته نه عزیزم کار خاصی نکن قرص متفورمین و دوفاستون بخور بعد لترزول ...

ن جاق نیستم ۵۴کیلوام قدم ۱۶۴

ن هیچی مو زائد ندارم کلا خیلی کم مو هستم