ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم پس تنبلی داری منم دارم اینبار که ان شالله نتیجه میگیریم ولی اگه زبونم لال نشد ماه بعد امپول بگو بنویسه چون منم ماه پیش ۱۴سیکلم علائم تخمک گذاری داشتم درد زیرشکم و هو گر گرفتم گفتم ۱۰۰درصد ازاد شدن فرداش رفتم سونو فولیکولام همونجا بودن گفتم پس اون علایم چی بودن خدایا ۲۸.۲۳.۱۲.۱۱.۱۰
این تنبلی لعنتی گریبان خیلی هارو گرفته نه عزیزم کار خاصی نکن قرص متفورمین و دوفاستون بخور بعد لترزولم که فعلا میخوری از ۳تا۷پریود بعد امپول ازاد سازیشم بزن ببینیم چی میشه توکل بخدا ببینم چاقی؟یا موی زائد اینا داری؟
نه عزیزم ترشح نداشتم اینا علائمیه که بعضی ممکنه داشته باشن بعضیا هم نه . اینا مهمنیس مهمترینش عقب افتادن پریودی و سونوئه .من فقط وقتی رابطه داشتم به خونریزی می افتادم که فکر میکردم دارم پریود میشم دیدمخبری نیس به دکترم زنگزدم گفت نشونه خوبی نیس ممکنه سرطان یا زخمباشه باید کولپوسکوپی بشی خیلی ترسیدمهمش گریه میکردم دوستم مامائه گفت یه تست بزن شاید مثبت شد با ناامیدی زدم دیدممثبته خشکم زده بود اولش خخخخخخ
تنبلی یعنی اینکه تخمدانا تنبلن توانایی بزرگ کرون و ازادسازی فولیکولو ندارن همونجا نگهمیدارن میشه کیستای ریز که اصطلاح علمیش پلی کیستیکه ازمایش خاصی نداره از علایم بالینی تشخیص میدن