نامزدم به من بی اعتماده و خیلی ادم شکاکیه با اینکه تا حالا به خیانت حتی فکرم نکردم ولی همش احساس میکنه دارم بهش خیانت میکنه ،حتی سر اینکه گوشیمو خواست چک کنه و من گوشیمو ندادم زد تو گوشم ،به خاطر طرف قبلیش که بهش خیانت کرده و ضربه عاطفی خورده الان نسبت به من بی اعتماد شده ،راهی هست بشه اعتمادشو به دست بیارم یا جدا شم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
آره راهی هس یکی دوبار ک گوشیتو بدی برا خودش نگاه کنه بچرخه توش...اگه یبار گوشیت زنگ خورد اونم پیشت بود دستت جایی بند بود ازش بخاه اون جواب بده...تانصفه شب آنلاین نباش پشتیبانش باش کم کم درست میشه
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
شوهر منم بود بهاش کنار اومدم خیلی سعی کردم و اعتمادشو بدست اوردم الان خیلی خوب شده بعضی وقتا گوشیمو چک میکنه ولی من به روش نمیارم ولی قبلنا هرجا میرفتم گیر میداد و سوال پیچ میکرد الان دیگه کاری بهم نداره
ولی شک یکی از خصلتهاییه که یه ذره اش اوایل زندگی بعضیا هست و به مرور برطرف میشه ولی تا این حدش بعیده حل شه خودبخود و متاسفانه مثل موریانه از داخل زندگی سست میکنه و میپاشونه.باید حتما کمک حرفه ای بگیری