2777
2789
عنوان

شکاک بودنه نامزدمو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چند روزه گذشته بیشتر تاپیکایی که میبینم در مورد همین موضوع بود ، بیشتر خانما میگفتن شوهر شکاکو چیکار کرد قبلا یه تاپیک خوندم خانمه سر شکاک بودن شوهرش طلاق گرفته بود گفت شوهرم نه میزاره از خونه برم بیرون نه با خانوادم ارتباط داشته باشم نه گوشی برام میخره

خدایا شکرت

شک خیلی چیز بدیه و هیچ وقت از دل ادم بیرون نمیره و اینکه میگی زده تو گوشت اصصصلا قابل تحمل نیست الان که کار شک برانگیزی انجام نداده بودی و نامزدت هم بوده،زده تو گوشت پسفردا که یوهو یکی اومد یه تهمت بهت زد یا تیکه ای انداخت اون موقع که شوهرته و اقابالاسرته میخواد چیکار کنه دیگه؟؟خودت به نظرت با این ادم میتونی روی ارامش ببینی تو زندگیت؟یا همش باید حواستو حمع کنی پا کج نزاری؟

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
آره راهی هس یکی دوبار ک گوشیتو بدی برا خودش نگاه کنه بچرخه توش...اگه یبار گوشیت زنگ خورد اونم پیشت ب ...

😐😐😐😐

چقدر سخت

و چقدر بدبخت هر زنی که عمر و جوونیشو برای اثبات کردن خودش به یه مریض روانی سر کنه  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

عزیزم این مساله مشکل شما نیست مشکل ایشونه 

هنوز نتونسته از ضربه قبلی که خورده خودش رو رها کنه داره زندگی جدیدش رو هم خراب میکنه 

ایشون باید قبول کنه مشکل داره و باید تلاش کنه خودش رو درمان کنه از دست شما کار برنمیاد تا خودش نخواد 

فقط میتونی بهش هشدار بدی اگر شروع به درمان نکنه ازش جدا میشی 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

نامزد يا دوست پسر مساله اين است؟!

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

به نظرم خودت یکارایی میکنی بدتر حساسش میکنی خوب وقتی گوشیت رو میخواست میدادی دوبار ببینه توش چیزی نیست بیخیال میشه ... وقتی ندادی چون تجربه بد هم داشته اونجوری واکنش نشون داده ...

ولی در مورد شکاکیت مشاوری چیزی برید 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
😐😐😐😐 چقدر سخت و چقدر بدبخت هر زنی که عمر و جوونیشو برای اثبات کردن خودش به یه مریض روانی سر کن ...

ن اشتباه نکن اثبات کردن نیس...اون آدم زخم خوردس اینطوری آرامش پیدامیکنن دوتاشونم اگه کلا بی دلیل شکاک بود میگفتم جداشه چون آدم مریضو نمیشه ساخت باهاش ولی نامزد استارتر فقط زخم خوردس قرارم نیس تاآخرعمرش بخاد بش ثابت کنه و مهمتر ازهمه ی اینا آدم برا عشقش باید ازبعضی چیزا بزنه دیگه حالا دوبار گوشیش دست نامزدش باشه مگه زمین ب آسمون میاد

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

شایدم نامزد قبلیش ب همین خاطر بهش خیانت کرده. این خلصت تو ذاتشه.خواهش میکنم اگه میتونی جداشو مجردی بهتره اززندگی اینطوری. الان ک زد تو گوشت مطمعن باش همیشه میزنه

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙