2777
2789
عنوان

شکاک بودنه نامزدمو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 47 پست

بعدشم دلیل این حرف بعضی از زن هارو نمیفهم که هی میگن درستتتت میشه درست میشه.دقیقا چی درست میشه؟؟؟؟؟هیییییچ چیز تغییر نمیکنه هر ادمی که توی زندگیتون میبینید فکر کنید همیییینطوری قراره تا اخر عمر بمونه اونوقت اگر هنوز حاضر بودید باهاش بمونید اوکیه.هی در پی تغییر دادن دیگران نباشید و مطمعن هم باشید ادمی که ذاتش اینه تغییری نمیکنه و انقدر به حرفای خاله زنکه بعضیا توجه نکنید هی میگن دررررست میشه😒😒😒😒

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

جدا شو تا چندیال دیگه نیایی تاپیک خودکشی یا تهش نثل اون خانوم دیروزیه که رفته بود واسه دردودل بهش ت..ج..ا..و..ز شده بود بزنی واللا خدا بهت عقل داده از اکبندی درش بیار خواهرم

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني چي گوشي حريم شخصيه من چهار سال با شوهرم دوست بودم الان هم شش ساله ازدواج كرديم تو اين ده سال تا حالا دست به گوشي من نزده انگار بعضيا خودشون تو همه چيز مقصر ميدونن يعني چي ميدادي لابد تقصير خودشه كتك خورده 

😐😐😐😐 چقدر سخت و چقدر بدبخت هر زنی که عمر و جوونیشو برای اثبات کردن خودش به یه مریض روانی سر کن ...

دقیقا یکی بش میگه زمان درستش میکنه. اون یکی میگه گوشیتو بده. نمیفهمم چرا باید گوشیشو بده که برا نامزدش ثابت کنه  که مثلا من پاکم. خوب اگر تو پاکیش شک داشتی چرا باهاش رابطه داری؟

شایدم نامزد قبلیش ب همین خاطر بهش خیانت کرده. این خلصت تو ذاتشه.خواهش میکنم اگه میتونی جداشو مجردی ب ...

يه وقتم ميبيني اصلا خيانتي نبوده توهم آقا بوده يا انقدر اذيتش كرده گذاشته رفته با يكي ديگه

برین مشاوره بعد ببین اگه مشکلش جدیه تا نامزدین جدا شو بدبینی شوخی نیست یکی دو روزم نیست با زمانم حل نمیشه مشکل روانشناختیه و خانمان براندازه

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
ن اشتباه نکن اثبات کردن نیس...اون آدم زخم خوردس اینطوری آرامش پیدامیکنن دوتاشونم اگه کلا بی دلیل شکا ...

مساله همینجاست که زخم رابطه قبلی اول باید درمان بشه بعد بریم سراغ رابطه بعدی نه اینکه نفر بعدی تاوانشو پس بده!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

به خدا يه آمار بگيري اكثرا خانومايي كه الان با بچه به علت شك و دست بزن ميخوان جدا شن تو همون نامزدي متوجه شدن مشكلو اما فكر كردن درست ميشه حالا بچه بياد درست ميشه فلانه اما بدتر شده

مساله همینجاست که زخم رابطه قبلی اول باید درمان بشه بعد بریم سراغ رابطه بعدی نه اینکه نفر بعدی تاوان ...

حرف شما درسته ایشون باید قبل ازدواج مجددش میرفته پیش مشاوری روانشناسی جایی ولی حالا که نرفته با داد و بیداد و دعوا که درست نمیشه اگه اسی بخاد بمونه باید هم خودش راه بیاد هم راضیش کنه با زبون نرم برن پیش مشاور الان خودشم پیش هر روانشناسی بره بش همینو میگه یکم باید مراعات همو بکنن اگرم میبینه نمیتونه خو جداشه دیگه دو راه ک بیشتر نداره

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

جالبه خیلیا با سیلی خوردن هیچ مشکلی ندارن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده  

دوستانی که میگن خوب میشه حل میشه شما خونه پدریتونم کتک میخوردین؟ از ادمای دیگه هم کتک میخوردین؟ شما هم آدمای دیگه رو میزنین؟ شوهرتونو میزنین بچه تونو میزنین؟ یا فقط شوهر کتکش مجازه یا چی؟!

چرا برا خودتون حقوق اولیه انسانیو قائل نیستین آخه خاری و خفت تا کجا