2777
2789
عنوان

شما اگ شوهرتون بره پیش خونوادش

424 بازدید | 23 پست

بعد یه مراسمی باشه تاکید کنن به زنگ نگو شوهرتون تا زمانش نمیگه بهتون یا میگه؟ مگ زن و شوهر چیز پنهونی دارن؟ واکنشتون چیه؟

بحث عقد و خواستگاری از سمت فامیل همسر رو بگن نگی به زنت مثلا تا موقعش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم همه چیو میگه بهم و تاکید میکنه گفتن نگو ک سوتی ندم😂و از اونجا ک روم تعصب شدید داره کلا جرات نمیکنن بگن ب زنت نگو

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اخلاق هرکی یه جوره، نمیشه گفت اگر بهت نگه آدم خوبی نیست! یا اگر بهت بگه چقدر خوب و قابل اعتماده!

چون بعضی مردا کلا رازدار هستن و اگر بهشون بگن چیزی رو نگن واقعا رازنگهدارن و ربطی نداره که به مخفی کاری از همسر، گاهی هم البته قصدشون مخفی کاری هست

خودت هم همینجوری هستی؟ یعنی همه چیو بهش میگی حتی اگر بگن به شوهرت نگو؟

بله . مگر اینکه بدونم حرفی ک میزنم ممکنه برا همیشه ذهنیت شوهرمو خراب کنه .ولی راجب خبر و اتفاق همیشه میگم(مگر خصوصی و زنانه باشه)

از سمت منم کسی جرات نداره بگه ب شوهرت نگو😂

بله . مگر اینکه بدونم حرفی ک میزنم ممکنه برا همیشه ذهنیت شوهرمو خراب کنه .ولی راجب خبر و اتفاق همیشه ...

آره کسی معمولا نمیگه به شوهرت نگو، ولی اطرافیان یکی هست انقدر همه چیو به شوهرش میگه که طرف ۴تا حرف زنونه بخواد بگه باید بهش سفارش کنه! یکی عفونت هم بگیره شوهرش خبر داره😅 چندسالیه بهتر شده. چون واقعا همه چی هم نمیشه گفت، چیزای مربوط به خودمون دراصل مهمه، بقیه چیزا رو اگر به کسی مربوطه و اون راضی نیست هردوطرف حق دارن که نگن

آره کسی معمولا نمیگه به شوهرت نگو، ولی اطرافیان یکی هست انقدر همه چیو به شوهرش میگه که طرف ۴تا حرف ز ...

اه چ چندش فک کن ب شوهرت بگی خانم فلانی رو یادته؟ جوجوش عفونت کرده😂😂😂😂ن اینارو نمیگم در حد اتفاقا همون ازدواج وطلاق و اینا