2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2231706 بازدید | 94080 پست
سلام سلام  دیشب باز خوابم نبرد ☹بلند شدم ظرف ها رو شستم سینک و شستم  رخت ریختم لباسشویی ...

قبول باشه ان شاءالله عزیزم

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

سلام خانوما

قورباغه# : از ۹تا ۵تا از قورباغه ی عزیزم قورت داده شد مهمترینش شستن اساسی سینگ و حمام و توالت بود کوچیکترینش ضدعفونی کردن اسکاچ و شستن لباس های جدیدی که خریدم ۴تاشونم که بی کله شدن حواله شدن واسه فردا

کتاب# :کتاب زن زیادی رو خوندم و تمومش کردم

@کارنلین @تپلو92 @سمنرخ @ماااماااان (رفیقای پایه ی خودم)بیاین ببینم از قورباغه خوریتون چه خبر؟استراحت تموم شده هااااااا

خانومای# تازه وارد خیلی خوش اومدین به جمعمون     

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان در مورد روتین پوست و مولتی ویتامینایی که میخورین هم بگین لطفا خودم روتین پوست هیچی ندارم&nbs ...

روتین پوستی صبح:شستشو با فوم مخصوص پوست،آبرسان،کرم دور چشم، مرطوب کننده و ضدآفتاب

روتین پوست شب:شستشو،سرم ویتامین سی،کرم دور چشم،روغن به ابروها

هردوهفته یکبار(حدودا)روغن مالی موها قبل از حمام.

بعد از حمام شیر موی فاربن

ویتامین دی هرهفته

مولتی ویتامین هر روز

زینک

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
سلام خانوما قورباغه# : از ۹تا ۵تا از قورباغه ی عزیزم قورت داده شد مهمترینش شستن اساسی سینگ و حما ...

سلام سلام دیانا جونم 

🐸تعمیر دوتا ساعت اسپرت و یه مجلسی که توسط،بابا جونم قورت داده شد😁🤪

🐸تعمیر دوتا عینک آفتابی که بازم بابا جون قورت دادن😅

🐸شستن سرویسها 

🐸گردگیری کامل

این گزارش قورباغه خوری امروزم

میدونی دیانا جون بیشتر قورباغه های من مربوط به بیرون از خونه است که اگه صبح ها بخوام برم،بچه ها درس دارن و تنها میمونن

اگه بعد از ظهر برم چون فعلا ماشین ندارم میخوره به شب.منم دوست ندارم شب بیرون بمونم.

همه شون وقت لازم داره.

انباری بالا و پایین هم فعلا بخاطر زانوهام معلق نگه داشتم تا آسانسور بزنیم.

ولی بازم کارایی که تو حدم باشه انجام میدم و گزارش میدم. 

خونه هم خیییییلی چیزا لازم داره که فعلا صبر کردیم برای خرید.

تمیز کاری های خونه هم تقریبا تمومه.

بقیه معمولا روتین های روزانه است.

یه چن تا قورباغه ریزه میزه هم دم دست دارم که گزارش میدم. 

ممنون از پیگیریتون خانوم معلم جوون😘😘😘😘

گزارش روزانه امروز

ساعت زنگ زد بیدار شدم نماز و دعا خوندم و دیدم چقدر خوابم میاد. چشمم افتاد به ساعت ۴بود🤪

خوابیدم ۷بیدار شدم.نماز صبح و دعای عهد و صباح و سوره یس خوانده شد. 

خاکشیر ناشتا خورده شد و روتین صبح پوست..

ورزش و پیاده روی انجام شد (ملایم)

مطالعه کردم. صوت سخنرانی مذهبی گوش کردم.

قرآن خوانده شد. 

برنج و خیس کردم و خوراک مرغ و سبزیجات درست کردم..

برای پسرم دمنوش و عرقیات بردم.

لباس های خشک و مرتب کردم و جا دادم...

ظرفها رو چیدم تو ماشین و الان روشنش میکنم و صبح جابجا کنم. 

یخچال و مرتب کردم و ظرفهای اضافه شو شستم.

بابام اومدن برام قلمه آلوورا بزنن که دوتا قورباغه تعارف کردم بخورن..دمنوش خوردیم باهم و یک کم درد و دل....

تماس گرفتم بابت یه کلاس که چهار شنبه شرکت کنم. 

بازی فکری کردیم با بچه ها...طبق معمول یکی قهر کرد وسط بازی و خرابش کرد😁

کلاس آنلاین مشاور مدرسه پسرم شرکت کردم.

با بچه ها تی وی دیدم. 

🐸دل کسی ازم رنجیده شده بود (بدون قصد)از دلش درآوردم و به خودم قول دادم دیگه تا میتونم حتی با نیت خیر به کسی چیزی نگم😓

دوستم زنگ زد گفت ممکنه بیاد

منم با عجله 🐸🐸🐸🐸چند تا قورباغه قورت دادم 

سرویس ها رو شستم.گردگیری،دستمال کشی یخچال و فر وتلویزیون و کانتر و جم و جور مطبخ..

برای شام مامانم آش دادن منم براشون سالاد ماکارانی فرستادم.

بعد از شام هم بچه ها کیک و شیر خوردن و جمع کردم. 

از صبح خیلی دقیق کالری شماری کردم که آخر شب با خورذن یه کاسه سالاد ماکارانی خرابش کردم😓😖😩

نطلقا ممنوع بچه ها انجام شد ولی عالی نبود.

فردا تلاش بیشتر میکنم که مثل هفته قبل باشم.

فک کنم حوصله کرم شب و نداشته باشم.

قرصامو بخورم،نماز عشا،مسواک،مطالعه آخر شب و دعا و خواب....

شبتون  پر از آرامش انشاالله 

سلام ریحانه جان  یه سوال داشتم عزیزم  با توجه به تاپیکت که خوندم  و چند ساعت سرچ د ...

کتاب باید جامع باشه چون تو کنکورسوال ترکیبی میدن

واینکه به نظرم اگه قراره کلاس اسم بنویسین اول اون رو اسم بنویسین بعد منبع بخرین . چون بهتون از اون کتاب تکلیف میدن

ضمن اینکه خیلی سبز همه ی کتاباش خوب نیست

مثلا توفیزیک میکرو بهتره یا شیمی مبتکران یا ریاضی مهر و ماه

ادبیاتم که موصوعی قرابت ارایه درسنامه دریافت . تست الگو . 

دستور تخته سیاه . لغت و املا خیلی سبز

دینی سفیر خرد بدون شک

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سلام😁

امروز تمرینای آداب نمراتشو گذاشتن . نمره ی ترممون همون مجموع نمرات تکالیفشه

جمع کردم دیدم شدم ۱۳😐🙄 بسیار بسیار ناراحت شدم که چرا اینقدر کم!!!! فکر نمیکردم زیر ۱۸بشم😐

بعد که رفتم تو گروه دیدم یکی از بالاترین نمره هام😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂😂

یکی از پسرا نیم شده بود😂😐

خلاصه جمیعا همه با هم اعتراض زدیم به امید رسیدگی ‌

به خدا اگه امتحان میگرفت راحت تر بود

هر چی بر خلاف عقل و منطق بود مینوشتی نمره میگرفتی😁

خلاصه که با توجه به نمره ی کل دانشجویان ، به این نتیجه رسیدم اون بدبختی که وارد پزشکی میشه اولش اخلاق داره! بعد که نمره ی استاد محترمه به درس اداب پزشکی و اخلاق حرفه ایشو میبینه دیگه میزنه به سیم آخر🥴

از اون طرف دانشگاه اس ام اس داده مراسم معارفه ی ورودی های ۹۹😂ترم ۱ به اتمام رسید دانشگاه تازه یادش افتاده ورودی جدید داره😒😒😒😒😏😏😏

دانشگاه هم یه دوره ای گذاشته با عنوان چگونه در دانشگاه زنده بمانیم ! قشنگ معلومه چی در انتظارمونه😂😑😒( چرا جدیدا من اینقدر غر غرو شدم ؟؟؟)

هسته ی لیمو ترشایی که کاشته بودم جوونه زدن و سر از دل خاک در آوردن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍دیدمشون خیلی ذوق کردم

بچه ی ۵ ماهه ی داییم برای چند ساعت خونمون مهمون بود تا مامان باباش برن دکتر و برگردن . از این بچه هاست که باید باهاش حرف زد تا آروم باشه😂

خلاصه براش اناتومی توضیح دادم اونم فکر میکرد دارم باهاش حرف میزنم میخندید😂😂😂😂

امروز ساعت ۵ بیدار شدم

آبجوش ابلیمو خوردم

نماز اول وقت و دعای عهد خونده شد

۱ ساعت و نیم زبان خوندم

۲ ساعت کلاس داشتم

۱ ساعت گیتار تمرین کردم

۶ ساعت هم اناتومی خوندم

الان هم میرم اماده ی خواب بشم

شبتون بخیر

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
سلام روز پنجم نهادینه کردن نظم در خانه رو میگذرونم تا این لحظه موفق بودم اما بشدت اعصاب و بدنم داغون ...

سلام وقتتون بخیر.خودتون مرتب الو و کشمش  وکلا چیزهای ملین بخورین.اگر شیر خشک استفاده میکنید خیلی کم شکر داخلش بریزید.شکمش رو با روغن زیتون چرب کنید 

غذای نفاخ نخورید

سلام عزیزای دل 

اول بگم دیروز هیچ کاری نکردم به جز اینکه نهار و شام برا خودم پختم و فقط خوابیدم و استراحت کردم نه همسرم بود خونه نه پسرم

بیشتر به امروز محول شد 

مدارس تو شهر ما تعطیل شده دیگه فعلا پسرم مدرسه نمیره چقدر دلم صابون زده بودم برا این دو ساعتی که مدرسه میرفت 

کارهای امروزم 

صبحانه و دارو ها رو خوردیم 

🐸زومبا کار کردم

با پسرم سه ساعت درس کار کردم

دو دور لباسا رو شستم و پهن کردم

🐸خوشرفتاری با پسرم انجام دادم

نهار درست کردم

ظرفای نهار شستم

بعد از ظهر خوابیدیم

رفتم دندان پزشکی   دیگه خسته شدم بس که رفتم پشیمون شدم کاش انجام نمیدادم ولی دیگه چاره چیه نمیتونم نصفه ولش کنم 

رفتم صیفی جات خریدم

یه سر رفتتم بازار  داروخونه  عطاری  لوازم التحریر   هت ست خریدم

صیفی جات شستم

صفحه تاپس آشپزخونه رو مرتب کردم  و تمیز کردم

شام درست کردم

ظرفای شام شستم

داروها رو خوردیم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام روز پنجم نهادینه کردن نظم در خانه رو میگذرونم تا این لحظه موفق بودم اما بشدت اعصاب و بدنم داغون ...

شکمش جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون ماساژ بده ز

یه ذره آب سیبم میتونی بدی بخوره اگر غذا رو شزوع کردی ملین

رو مقعدشم رو روغن زیتون چرب کن

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
همچنین یه مشورت من پارسال یه سارافون خونگی از اونایی که دکمه دارن(مانتو تابستانی)خریدم مهمون اومدنی ...

من که آماده رو همیشه ترجیح میدم

البته من سارفون و دامن  نمیپوشم ولی لباس  های  آماده  رو بیشتر میپسندم

یه مقدار که طبیعیه. اما اگر فکر میکنی یبوست داره شکمش رو با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت آروم م ...

دقیقا حرفات من زدم 

بعد دیدم تو هم نوشتی 🙂😅