2777
2789
عنوان

مراقبت ازپوست ومو

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 64 پست
من خودم نه ولی دخترعمم جوش داست استفاده کرده بود خیلی خیلی راضی بود به همه توصیه میکرد

جوش ندارم گلم. می‌خوام پوستم شفاف بشه شاداب بشه.چه ماسکی بزنم عزیزم؟؟؟ 

بچه ها بعضی اخانوما تل گرام ندارن...لطفا همینجا بگین همه استفاده کنن

عزیزم کرم دستسازو از کجا میشه تهیه کرد اسمش چیه؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب بگو از کجا خریدی یا چجوری میتونیم تهیه کنیم

بایدزنگ بزنی نمایندگیش عزیزم....کلی مخصوب دارن تماما طبیعی....واسه هرچیزی...واسه چروک...منافذ بازپوست...واسه جوش...واسه لک...واسه هرچیزی فک کنم محصول دارن حتی مو....۰۹۱۸۷۴۹۸۵۳۸

جوش ندارم گلم. می‌خوام پوستم شفاف بشه شاداب بشه.چه ماسکی بزنم عزیزم؟؟؟ 

من کارم روغنه توصیمم روغنهای طبیعیه والا اینجا میخورن منو میگن بخاطر تبلیغ خودت میگی 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

بچه ها این نمایندگی فک کنم یه مشاوره رایگان واسه پوست شماهم میده...که محصول منلسب شماروارائه کنه...یااگه محصولاتش بکارشمانیومدبهتون میگه...واسه من خیلی جالب بود که فقط بفکرفروش محصولاتشون نیستن

اگ دستاتون الان ک موقع خونه تکونی هست

ترک میخوره وخشک میشه

یه کرم نرم کننده و ابرسان دست دارم هم نرم میکنه هم سفید هم پینه و ترکا رو میبره برا پا هم استفاده میشه

خاستین در خاست دوستی بدین بیشتر توضیح بدم

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

اگ دنبال ی کرم پودر خوب میگردین

ی کرم پودرم دارم خیلی مخملی و سبک قدرت پوشانندگی عالی

کلاژن سازی هم میکنه و مرور چروکا رو همهم میبره

ضد افتابم هست

گلیسیرینم داره پوستتونو نرم نگه میداره

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
اگ دنبال ی کرم پودر خوب میگردین ی کرم پودرم دارم خیلی مخملی و سبک قدرت پوشانندگی عالی کلاژن سازی ه ...

مارکش چیه عزیزم

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
اگ دستاتون الان ک موقع خونه تکونی هست ترک میخوره وخشک میشه یه کرم نرم کننده و ابرسان دست دارم هم ن ...

خب همینجا بگو 😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
مارکش چیه عزیزم

از محصولات پنبه ریزه

کیفیتش عالیه

مواد اولیش از خارج میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز