سلام به همگی...چندباری درتاپیک های مختلفی دیدم که خانومادرمورد ، ماسکها وروشهایی که برای سلامت وشادابی پوست وموهستش صحبت کردن...هدفم اینه ازاین تاپیک که دورهم جمع بشیم وتجربیاتمون رو دراختیارهم بذاریم...توماه اسفندیم وتاعیدزمانی نمونده هاااااا.....اگه تجربه ای دارین که ازش نتیجه گرفتین ممنون میشم باما درمیون بذارید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها این نمایندگی فک کنم یه مشاوره رایگان واسه پوست شماهم میده...که محصول منلسب شماروارائه کنه...یااگه محصولاتش بکارشمانیومدبهتون میگه...واسه من خیلی جالب بود که فقط بفکرفروش محصولاتشون نیستن
یه کرم نرم کننده و ابرسان دست دارم هم نرم میکنه هم سفید هم پینه و ترکا رو میبره برا پا هم استفاده میشه
خاستین در خاست دوستی بدین بیشتر توضیح بدم
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
ی کرم پودرم دارم خیلی مخملی و سبک قدرت پوشانندگی عالی
کلاژن سازی هم میکنه و مرور چروکا رو همهم میبره
ضد افتابم هست
گلیسیرینم داره پوستتونو نرم نگه میداره
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!