سلام به همگی...چندباری درتاپیک های مختلفی دیدم که خانومادرمورد ، ماسکها وروشهایی که برای سلامت وشادابی پوست وموهستش صحبت کردن...هدفم اینه ازاین تاپیک که دورهم جمع بشیم وتجربیاتمون رو دراختیارهم بذاریم...توماه اسفندیم وتاعیدزمانی نمونده هاااااا.....اگه تجربه ای دارین که ازش نتیجه گرفتین ممنون میشم باما درمیون بذارید
اول تجربیات خودمورومیگم....من خودم نزدیک به سه ساله ازیه کرم دست سازطبیعی استفاده میکنم وپوستم بسیارلطیف وشاداب شده...خیلی خیلی راضیم...هم ضدلکه همضدجوشه..هم ضدچروکه...واینکه یه ضدافتاب قوی هم هست...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کارایه دیگه ای که میکنم واسه پوستم ماسک هستش....لزومی نداره که حتما برین وماسک روتهیه کنیدازبیرون...میتونیدخودتون اسکراب خونگی..تونرخونگی...ماسکهایه تغذیه کننده خونگی داشته باشین کم هزینه وبسیارمفیدوکاربردی...بخورهم حتمامیگیرم....اگه اومدین لایک کنین که بگم چه ماسکهایی رواستفاده کنید...حس میکنم دارم باخودم حرف میزنم!!!!!