2777
2789
عنوان

مراقبت ازپوست ومو

468 بازدید | 64 پست

سلام به همگی...چندباری درتاپیک های مختلفی دیدم که خانومادرمورد ، ماسکها وروشهایی که برای سلامت وشادابی پوست وموهستش صحبت کردن...هدفم اینه ازاین تاپیک که دورهم جمع بشیم وتجربیاتمون رو دراختیارهم بذاریم...توماه اسفندیم وتاعیدزمانی نمونده هاااااا.....اگه تجربه ای دارین که ازش نتیجه گرفتین ممنون میشم باما درمیون بذارید

اول تجربیات خودمورومیگم....من خودم نزدیک به سه ساله ازیه کرم دست سازطبیعی استفاده میکنم وپوستم بسیارلطیف وشاداب شده...خیلی خیلی راضیم...هم ضدلکه هم‌ضدجوشه..هم ضدچروکه...واینکه یه ضدافتاب قوی هم هست...

من ماسک سفیده تخم مرغ استفاده میکنم   اسپری کردن گلاب رو صورت  روغن زیتون هم میزنم همین   

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول تجربیات خودمورومیگم....من خودم نزدیک به سه ساله ازیه کرم دست سازطبیعی استفاده میکنم وپوستم بسیار ...

کرم چیه موادش من میتونم درست کنم 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

من گروه زیبایی دارم هرکس خواست استفاده کنه به آیدیم پیام بده لینک بدم@Baran136

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

ماسک خاک رس واسه پوست عاااالیه عالی خیلی روشن میکنه رو منافذم تاثیر داره

گل رس که اماده تو مغازه ها هستن میشه بزنیم

من ازكرم ابرسان و لايه بردار و كرم دورچشم استفاده ميكنم وازلين واسه لب و دست هام 

لوسيون بدن واسه بعدازحموم ب بدنم وهمچنين كرم اوره پنج درصد واسه ارنج و زانووقوزك پا ازهمشم راضيم

خيارحلقه شده براي روي پلك و چشم هم عالي بوده

کارایه دیگه ای که میکنم واسه پوستم ماسک هستش....لزومی نداره که حتما برین وماسک روتهیه کنیدازبیرون...میتونیدخودتون اسکراب خونگی..تونرخونگی...ماسکهایه تغذیه کننده خونگی داشته باشین کم هزینه وبسیارمفیدوکاربردی...بخورهم حتمامیگیرم....اگه اومدین لایک کنین که بگم چه ماسکهایی رواستفاده کنید...حس میکنم دارم باخودم حرف میزنم!!!!!

بچه ها برای موهایی که در اثر رنگ کردن آسیب دیدن چی خوبه؟  موهایی که زبر شده  من المنت صا ...

عزیزم شما حتما بایدازسرم مواستفاده کنی...واگه اسیب شدیده حتما کراتینه انجام بدی 

بچه ها برای موهایی که در اثر رنگ کردن آسیب دیدن چی خوبه؟  موهایی که زبر شده  من المنت صا ...

روغن آرگان عزیزم

اصلشم خواستی در خدمتم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز