2777
2789
عنوان

گوشت شتر

2793 بازدید | 17 پست

سلام خانومای عزیز

گوشت شتر خریدم یه بوی نامطبوعی میده، قکر کنم بوی زُحمشه، با پنج تا پیاز تفت دادم کمتر شد بوش...ولی هنوز بوش هست....

دیگه اصلا گوشت شتر نمی خرم خیلی بوی بدی داره.

شما نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما تازه نیست وگرنه نباید بوی زیادی بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

شاید کهنه باشه وگرنه ما برای گوشت چرخ کرده گوشت شتر مصرف می کنیم دیر پخت تر از گوسفند هست ولی آهنش بیشتره و گرونهم هست 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

منم میخرم خیلی عالیه بو نمیده فقط ابگوشتش مثل گوسفندی لذیذ نمیشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شاید کهنه باشه وگرنه ما برای گوشت چرخ کرده گوشت شتر مصرف می کنیم دیر پخت تر از گوسفند هست ولی آهنش ب ...

من گوشت تازه میگیرم 4ساعته میپزه اونم خورشتیش

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
بو نمیده گوشت شتر مطمینی گوشت شتره!!!اون شتر مرغه که بو میده

یه بوی زُحم شدیدی میده مخصوصا در حین پخت که حرارت می بینه....دوست دارم همش رو از یخچال بریزم بیرون

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز