2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی خوب گفتی  بعضی از کارها مستقیما توهین به شخصیت آدم هست دیگه دلیلش چه اهمیتی داره

به نظرم هیچ دلیلی نمی تونه خیانت را توجیه کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من مجردم..ولی خدای نکرده اگه صیغه کنه برام همون حکم خیانته..بدون معطلی طلاقش میدم..جوری زندگی میکنم که لایقش باشم..بهشم نمیگم فهمیدم..میذارم تو خماری بمونه و هنگ کنه نفهمه چیشده..لیاقتش همون زنیه که باهاشه.یه بار فرصت زندگی دارم چرا باید با یه آدم خائن بمونم که چی بشه بشم زن فداکار ..مطمئنن اگه من خیانت کنم اون جدا میشه..پس منم ولش میکنم و طلاقش میدم و مهرمو کامل میگیرم..حتی یه وکیل میگیرم که اون جای من بره محضر تا ریخت ایکیبیریشو دیگه نبینم

این نیز بگذرد...

آه خدا به سر کسی نیاره زن هر چیزیو میتونه تحمل کنه غیر از خیانت .الان نپرس ما چکار میکنیم چون تو شرایط تو نیستیم هر کدوم یه چیزی میگیم اما خودت ببین الان دلت میخواد چکار کنی که دلت خنک شه من فقط ترکش میکردم اگه زبون لال اینطوری میشد وااای فکرشم‌ حالم و بد میکنه خدا آرومت کنه الهی

من نمیدونم واقعا نمیدونم 

اونقد از زندگی سرد میشم ک احتمال هرکاری ازم برمیاد 

مهریمو بزارم اجرا،مشاور ... نمیدونم واقعا

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
بیشتر بهش برس خیلی بیشتر تا نظرش عوض بشه

آخه مگه دیگه روحیه و احساس  برا آدم میمونه که به شوهرش برسه تو خونه اونم بره صفا سیتیشو جای دیگه با یه نفر دیگه بکنه ،نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار ،

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       
اونی ک گفت صیغه خیانت نیست واقعا بایز بگم  تــــــکــــــــبیــــــــر

😂😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز