2777
2789
دیگه دوسش ندارم 

میفهممت الان یه لحظه تصور کردم خیلی اعصابم بهم ریخت 

بدترین درده

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از ایشون به عنوان مصالح ساختمانی لای جرز دیوار ازش استفاده باید بشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خط قرمزمه، جدا میشم. نه دلیلش را می پرسم و نه مشاوره میرم. کسی که معنی تعهد را درک نکنه، ارزش نداره وقتم را به خاطرش هدر بدم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
جدا میشم ،کلی گریه میکنم؛سرد میشم محل سگ نمیدمش  حتی نمیزارم ببینتم  وای شرمنده خیلی عص ...

دوتا دارم ولی خودشم میدونه خط قرمز من همینه 

یکی اعتیاد ویکی صیغه ودوست دختر وغیره 

هرچند تو این ۷ سال زندگی هنوز خطایی ازش ندیدم 

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

عزیزم من مجردم و ازدواج نکردم اما یکی از اولین مسایلی که با خواستگارم در میون میزارم جلسه اول همینه!میگم همیشه ازت حمایت میکنم و کنارتم اما اگه دو کار انجام بدی ازت جدا میشم بدون یک لحظه درنگ حتی اگه دو تا بچه داشته باشم:یکی خیانت و یکی دروغ

اول اونقدر گریه میکنم تا بمیرم بعد اگه زنده موندم میرم جدا میشم اما فکرشم نمیتونم بکنم خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه این خیانتو 😐

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خط قرمزمه، جدا میشم. نه دلیلش را می پرسم و نه مشاوره میرم. کسی که معنی تعهد را درک نکنه، ارزش نداره ...

خیلی خوب گفتی 

بعضی از کارها مستقیما توهین به شخصیت آدم هست دیگه دلیلش چه اهمیتی داره 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز