2777
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 119 پست
من ۱ماه خوردم تاثیرشو دیدم ولی بخاطر ضرر هاش ادامه ندادم  خشکی لب میزدم خیلی افتضاح بود با &nb ...

هفته سالته نخور.صفحه رشدت بسته میشه.بعد اون ی ماه اول طبیعه بلدن عادت نکرده.من خودم چند روز پوست رو چونمم قرمز شده بود کنده میشد😕

من کلا تو خانواده ای هستم که اکثرا همه پزشکن و خودمم یکسره تو این مراکزم تنها دلیلیم که میام اینجا ب ...

ا👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود تموم میشه .تحمل کن .ریزش مو گرفتی به دکتر بگو حتما.اصلا هم نترس من هنوز زندم😄

مرسی از انرژی مثبتت فقط یه سوال اینکه مال کدوم کشور باشه مهم نیست

من کلا تو خانواده ای هستم که اکثرا همه پزشکن و خودمم یکسره تو این مراکزم تنها دلیلیم که میام اینجا ب ...

نمیدونم زمانی ک مصرف میکردم خیلی پوست خوبی داشتم وقتی ک درمانم کامل شدوقطع کردم.کم کم صورتم شل شد

پیش پزشکم ک رفتم گف ازاین قرصاست.چربی پوستتم ازبین برده اخه پوستمم خیلی خشک میشه ب شدت

نمیدونم زمانی ک مصرف میکردم خیلی پوست خوبی داشتم وقتی ک درمانم کامل شدوقطع کردم.کم کم صورتم شل شد پ ...

عزیزم پوستتو مرم بزن بهتر از جوش حال ادم از جوش به هم میخوره

خوب میشی تحمل کن،منم این دوره رو گذروندم،اولش همه جوش زیرپوستیا میزنه بیرون و لبات خشک میشه،مدام از ویتامین لب استفاده کن و لبات و چرب کن،بینیتم همینطور چون خون میاد،ولی طول درمان ک گذرونده بشه دیگه راحت میشی،من الان کلی خداروشکر میکنم ک صورتم بعد خوردن قرص اکوتان خوب شده

خوب میشی تحمل کن،منم این دوره رو گذروندم،اولش همه جوش زیرپوستیا میزنه بیرون و لبات خشک میشه،مدام از ...

خدا روشکر مرسی انرژی مثبت

نمیدونم زمانی ک مصرف میکردم خیلی پوست خوبی داشتم وقتی ک درمانم کامل شدوقطع کردم.کم کم صورتم شل شد پ ...

ابرسان میزنی؟؟ 

سرم میزنی؟؟

ضد افتاب میزنی؟؟

میوه و سبزیجات زیاد میخوری؟

اگر این کارارو کنی پوستتو نجات دادی مطمئنن این کارارو نمیکنی