2777
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 119 پست
من صورتم داغون بود.دکتر تا دید گفت رواکوتان هیچ چیز دیگه هم جواب نمیده.ماه اول دوتا در روز میخوردم . ...

عالیه مطمئنم عالی میشه و اینکه بهتر از صورت جوش داره و خیلی ها گفتند پوستشون عالی مونده

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
اخه شلی پوست ربطی به قرص راکوتان نداره  شلی پوست بخاطر لاغر شدن پوست و اینجور چیزاست بیشتر راک ...

دقیقا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱ماه خوردم تاثیرشو دیدم ولی بخاطر ضرر هاش ادامه ندادم 

خشکی لب میزدم خیلی افتضاح بود با  هیچی هم نمیرفت 

بدن درد داشتم مخصوصا صبح که از خواب پا میشدی

۱۷سالم بیشتر نیس ولی عین پیرزنا بودم

اخه شلی پوست ربطی به قرص راکوتان نداره  شلی پوست بخاطر لاغر شدن پوست و اینجور چیزاست بیشتر راک ...

عزیزم شمابهترمیدونیدیاپزشک

پوست من شل شده بخاطرهمینم رفتم پیش متخصص پوست.گفتن فقط بخاطرمصرف راکوتانه

بدترین قرص.همین قرص راکوتانه. علاوه براعوارض های دیگه ای ک روی بدن داره.جوشاتوخوب میکنه ولی پوستتوش ...

چند سال مصرف کردی 😦نهایت باید یکسال بخوری😦😦😦😦احتمالا کرم پودر ردی.من پوستم شل بود تو هجده سالگی انگار پوستم مال زن چهل ساله بود.رواکوتان خوردم اصلا انگار قیافم تغیر کرده

[QUOTE=79962846]ار اف فرکشنال  خیلی خوبه منافذ رو از بین میبره و صورتت شفاف و خوب میشه  میکرونیدلینگ هم ...[/QUOT عالیه

چند سال مصرف کردی 😦نهایت باید یکسال بخوری😦😦😦😦احتمالا کرم پودر ردی.من پوستم شل بود تو هجده سالگی ...

به من کفت۶ماه عزیزم مال کدوم کشوره مال شما

به من کفت۶ماه عزیزم مال کدوم کشوره مال شما

کاش واسه منم روزی دوتا بود صورتم افتضاح زودتر خوب میشد

من ۳،۴سال پیش خوردم یادم نیست چندماه بود، ولی دیگه جوش نزدم خداروشکر، ولی تو  زمان قرص خوردنم اذیت شدم لبام و چشمام خشک میشد، هرموقع میخاستم پوست لبم رو بکنم مامان بابام دعوام میکردن مجبور بودم یواشکی بکنم😂یادش بخیر چ دوره ای بود

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
عالیه مطمئنم عالی میشه و اینکه بهتر از صورت جوش داره و خیلی ها گفتند پوستشون عالی مونده

اره واقعا من هرکی میبینتم میگه چقدر پوسان خوب و خوشگل شده😊ببین درعوض ماهی دوبار پریود میشدم😕😕😕اگه میتونی قرض ال دی کنارش بخور اگه همچین عوارضی داشت روت

من ۳،۴سال پیش خوردم یادم نیست چندماه بود، ولی دیگه جوش نزدم خداروشکر، ولی تو  زمان قرص خوردنم ا ...

خدا رپشکر که خوب میشدی منم میدونم خوب میشم فقط طاقتم کمه

اره واقعا من هرکی میبینتم میگه چقدر پوسان خوب و خوشگل شده😊ببین درعوض ماهی دوبار پریود میشدم😕😕😕اگ ...

من الان یا سمین هم میخورم ون هورمونام هم به هم ریختست

عزیزم شمابهترمیدونیدیاپزشک پوست من شل شده بخاطرهمینم رفتم پیش متخصص پوست.گفتن فقط بخاطرمصرف راکوتان ...

من کلا تو خانواده ای هستم که اکثرا همه پزشکن و خودمم یکسره تو این مراکزم تنها دلیلیم که میام اینجا بخاطر اینه که نذارم بقیه به مردم اطلاعات غلط بدن  

دکتر بی سوادم کم نداریم 

حالا من نمیگم دکتر شما بیسواد بوده میگم حتما مایعات مصرف نکردی که اینجوری شده چون پوست اگر آدم مایعات مصرف نکنه شل و لاستیکی میشه چه برسه در طول درمان مایعات مصرف نکنی