بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدترین قرص.همین قرص راکوتانه. علاوه براعوارض های دیگه ای ک روی بدن داره.جوشاتوخوب میکنه ولی پوستتوش ...
چند سال مصرف کردی 😦نهایت باید یکسال بخوری😦😦😦😦احتمالا کرم پودر ردی.من پوستم شل بود تو هجده سالگی انگار پوستم مال زن چهل ساله بود.رواکوتان خوردم اصلا انگار قیافم تغیر کرده
من ۳،۴سال پیش خوردم یادم نیست چندماه بود، ولی دیگه جوش نزدم خداروشکر، ولی تو زمان قرص خوردنم اذیت شدم لبام و چشمام خشک میشد، هرموقع میخاستم پوست لبم رو بکنم مامان بابام دعوام میکردن مجبور بودم یواشکی بکنم😂یادش بخیر چ دوره ای بود
عزیزم شمابهترمیدونیدیاپزشک پوست من شل شده بخاطرهمینم رفتم پیش متخصص پوست.گفتن فقط بخاطرمصرف راکوتان ...
من کلا تو خانواده ای هستم که اکثرا همه پزشکن و خودمم یکسره تو این مراکزم تنها دلیلیم که میام اینجا بخاطر اینه که نذارم بقیه به مردم اطلاعات غلط بدن
دکتر بی سوادم کم نداریم
حالا من نمیگم دکتر شما بیسواد بوده میگم حتما مایعات مصرف نکردی که اینجوری شده چون پوست اگر آدم مایعات مصرف نکنه شل و لاستیکی میشه چه برسه در طول درمان مایعات مصرف نکنی