2777
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 3537 بازدید | 119 پست
من ۱ماه خوردم تاثیرشو دیدم ولی بخاطر ضرر هاش ادامه ندادم  خشکی لب میزدم خیلی افتضاح بود با &nb ...

هفته سالته نخور.صفحه رشدت بسته میشه.بعد اون ی ماه اول طبیعه بلدن عادت نکرده.من خودم چند روز پوست رو چونمم قرمز شده بود کنده میشد😕

من کلا تو خانواده ای هستم که اکثرا همه پزشکن و خودمم یکسره تو این مراکزم تنها دلیلیم که میام اینجا ب ...

ا👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زود تموم میشه .تحمل کن .ریزش مو گرفتی به دکتر بگو حتما.اصلا هم نترس من هنوز زندم😄

مرسی از انرژی مثبتت فقط یه سوال اینکه مال کدوم کشور باشه مهم نیست

من کلا تو خانواده ای هستم که اکثرا همه پزشکن و خودمم یکسره تو این مراکزم تنها دلیلیم که میام اینجا ب ...

نمیدونم زمانی ک مصرف میکردم خیلی پوست خوبی داشتم وقتی ک درمانم کامل شدوقطع کردم.کم کم صورتم شل شد

پیش پزشکم ک رفتم گف ازاین قرصاست.چربی پوستتم ازبین برده اخه پوستمم خیلی خشک میشه ب شدت

نمیدونم زمانی ک مصرف میکردم خیلی پوست خوبی داشتم وقتی ک درمانم کامل شدوقطع کردم.کم کم صورتم شل شد پ ...

عزیزم پوستتو مرم بزن بهتر از جوش حال ادم از جوش به هم میخوره

خوب میشی تحمل کن،منم این دوره رو گذروندم،اولش همه جوش زیرپوستیا میزنه بیرون و لبات خشک میشه،مدام از ویتامین لب استفاده کن و لبات و چرب کن،بینیتم همینطور چون خون میاد،ولی طول درمان ک گذرونده بشه دیگه راحت میشی،من الان کلی خداروشکر میکنم ک صورتم بعد خوردن قرص اکوتان خوب شده

خوب میشی تحمل کن،منم این دوره رو گذروندم،اولش همه جوش زیرپوستیا میزنه بیرون و لبات خشک میشه،مدام از ...

خدا روشکر مرسی انرژی مثبت

نمیدونم زمانی ک مصرف میکردم خیلی پوست خوبی داشتم وقتی ک درمانم کامل شدوقطع کردم.کم کم صورتم شل شد پ ...

ابرسان میزنی؟؟ 

سرم میزنی؟؟

ضد افتاب میزنی؟؟

میوه و سبزیجات زیاد میخوری؟

اگر این کارارو کنی پوستتو نجات دادی مطمئنن این کارارو نمیکنی