یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35918 عنوان کلاس یوگا 523 بازدید | 44 پست کسی رفته کلاس یوگا؟ تمریناتش سخته و حوصله بر؟ نتیجه گرفتید؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت. 1397/10/25 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
judy1395 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 47090 باید علاقه مند باشی ومربیتم خوب باشه وگرنه نمیتونی ادامه بدی
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35918 باید علاقه مند باشی ومربیتم خوب باشه وگرنه نمیتونی ادامه بدی جدی؟ شما رفتی تا حالا؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
میوه_سایدام عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1086 فقط اگه افتاد تو فاز حرفای بودایی و عجیب غریب خوش رنگ و لعاب که کم کم عقاید مذهبیتو سست کنه به حرفاش اهمیت نده ولی حرکاتش خوبه به شرطی که فشار به خودت نیاری
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35918 فقط اگه افتاد تو فاز حرفای بودایی و عجیب غریب خوش رنگ و لعاب که کم کم عقاید مذهبیتو سست کنه به حرفاش ... آره میگن بعضیا میرن تو اون فازا .نه بابا من بیدی نیستم که با اون بادا بلرزه .خخخ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35918 میترسم حوصلم نکشه بمونم .لباس خاصی میخواد؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35918 من سالهاست یوگا کار میکنم احسن .لباس خاصی میخواد ؟ برای تمرکز خوبه؟ برا تیپو هیکل چی؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
میوه_سایدام عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1086 آره میگن بعضیا میرن تو اون فازا .نه بابا من بیدی نیستم که با اون بادا بلرزه .خخخ من باهر حرف جدید و عجیبی که میزد میرفتم مطالعه میکردمولی هرکاری کردم نتونستم دوستامو متوجه کنم هیپنوتیزم میشن بعضیا خیلی خسته فکری شدم طوری که مجبور شدم کلاسو ترک کنم کلا فکر بچه ها رو منهدم کرد
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35918 من باهر حرف جدید و عجیبی که میزد میرفتم مطالعه میکردم ولی هرکاری کردم نتونستم دوستامو متوجه کنم هیپ ... اوه درین حد؟چه خطرناک !!! هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
judy1395 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 47090 احسن .لباس خاصی میخواد ؟ برای تمرکز خوبه؟ برا تیپو هیکل چی؟ بهتره لباس سفید بپوشی .مت هم باید داشته باشی زیرت بندازی.در جواب اون کاربری هم که گفتن عقاید مذهبی رو سست میکنه باید بگم که اتفاقا یوگا میتونه اعتقاد شمارو به خالقتون قوی تر و ارتباطتونو نزدیک تر بکنه
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35918 برای سلامتی خوبه سرحال میاره بدنو نرم و قوی میکنه چه خوب .پس واقعا بستگی به جا و مربیشم داره هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35918 بهتره لباس سفید بپوشی .مت هم باید داشته باشی زیرت بندازی. در جواب اون کاربری هم که گفتن عقاید مذهبی ... آره اگه جای خوب و مطمین باشه باید اینطور باشه هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
میوه_سایدام عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1086 اوه درین حد؟چه خطرناک !!! خب اونا اونجوری بودن گروه بودن با یه استاد بودایی مرتاض😨همه که مثل هم نیستن😄برو توکلت بخدا حسابی سرحال میایی ولی بیشتر حرکات یوگا رو دور آهسته ست😄 میتونی آخرش تو کلاس دل سیر بخوابی😃