2777
2789
عنوان

کلاس یوگا

471 بازدید | 44 پست

کسی رفته کلاس یوگا؟ 

تمریناتش سخته و حوصله بر؟ نتیجه گرفتید؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
باید علاقه مند باشی و‌مربیتم خوب باشه وگرنه نمیتونی ادامه بدی

جدی؟ شما رفتی تا حالا؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اگه افتاد تو فاز حرفای بودایی و عجیب غریب خوش رنگ و لعاب که کم کم عقاید مذهبیتو سست کنه به حرفاش ...

آره میگن بعضیا میرن تو اون فازا .نه بابا من بیدی نیستم که با اون بادا بلرزه .خخخ

میترسم  حوصلم نکشه بمونم .

لباس خاصی میخواد؟

من سالهاست یوگا کار میکنم

احسن .لباس خاصی میخواد ؟ برای تمرکز خوبه؟ برا تیپو هیکل چی؟

آره میگن بعضیا میرن تو اون فازا .نه بابا من بیدی نیستم که با اون بادا بلرزه .خخخ

من باهر حرف جدید و عجیبی که میزد میرفتم مطالعه میکردم

ولی هرکاری کردم نتونستم دوستامو متوجه کنم هیپنوتیزم میشن بعضیا خیلی خسته فکری شدم طوری که مجبور شدم کلاسو ترک کنم کلا فکر بچه ها رو منهدم کرد

من باهر حرف جدید و عجیبی که میزد میرفتم مطالعه میکردم ولی هرکاری کردم نتونستم دوستامو متوجه کنم هیپ ...

اوه درین حد؟چه خطرناک !!!

احسن .لباس خاصی میخواد ؟ برای تمرکز خوبه؟ برا تیپو هیکل چی؟

بهتره لباس سفید بپوشی .مت هم باید داشته باشی زیرت بندازی.

در جواب اون کاربری هم که گفتن عقاید مذهبی رو سست میکنه باید بگم که اتفاقا یوگا میتونه اعتقاد شمارو به خالقتون قوی تر و ارتباطتونو نزدیک تر بکنه

برای سلامتی خوبه سرحال میاره  بدنو نرم و قوی میکنه

چه خوب .

پس واقعا بستگی به جا و مربیشم داره

بهتره لباس سفید بپوشی .مت هم باید داشته باشی زیرت بندازی. در جواب اون کاربری هم که گفتن عقاید مذهبی ...

آره اگه جای خوب و مطمین باشه باید اینطور باشه

اوه درین حد؟چه خطرناک !!!

خب اونا اونجوری بودن گروه بودن با یه استاد بودایی مرتاض😨

همه که مثل هم نیستن😄

برو توکلت بخدا حسابی سرحال میایی ولی بیشتر حرکات یوگا رو دور آهسته ست😄 میتونی آخرش تو کلاس دل سیر بخوابی😃