2777
2789
عنوان

کلاس یوگا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 44 پست
آره اگه جای خوب و مطمین باشه باید اینطور باشه

من خودم مذهبی نیستم ولی مربیم وقتی داره صحبت میکنه ارتباط خیلی از حرکات و  کششهارو با نماز خوندن توضیح میده.چند تا خانم مذهبی هم چند ساله تو کلاسمون هستن

خب اونا اونجوری بودن گروه بودن با یه استاد بودایی مرتاض😨 همه که مثل هم نیستن😄 برو توکلت بخدا حسا ...

تو کلاس؟خواب؟! تجاوز نکنن ؟ 😂😂😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم مذهبی نیستم ولی مربیم وقتی داره صحبت میکنه ارتباط خیلی از حرکات و  کششهارو با نماز ...

چه خوب .کاش اینجایی که من می‌خوام برم همینطور خوب و سالم باشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بهتره لباس سفید بپوشی .مت هم باید داشته باشی زیرت بندازی. در جواب اون کاربری هم که گفتن عقاید مذهبی ...

درسته ولی این بستگی به مربی داره

متاسفانه مربی من به خدای واقعی ایمان نداشت یه شبکه فعال بودن

ولی خداییش خیلی باحاله من بخاطر اشتباه مربی دچار آسیب کمر شدم از طرفی هم گیر داده بود به افکارمون درحد دعوای خانما باهم دیگه نرفتم😕

چه خوب .کاش اینجایی که من می‌خوام برم همینطور خوب و سالم باشه.

تحت نظر فدراسیون باشه مشگل نداره 

بوگا با عرفان فرق داره باهم قاطی نکنید.یوگا ورزش جهانیه فدراسیون داره

همیشه آخر کلاس شاواسانا داری بخشی از مدیتیشنه

همه میخوابن؟ 

درسته ولی این بستگی به مربی داره متاسفانه مربی من به خدای واقعی ایمان نداشت یه شبکه فعال بودن &nbs ...

ایشون مربی یوگا نبوده چون کسی که حرفه ای یوگا میکنه اولین چیزی که یاد میگیره احترام به عقاید دیگرانه

نه😄 آخرش ریلکس میکنی شایدم بخوابی چند دقیقه اما خوبه😀

کسی در نمی‌ده تو خواب و بیداری؟ 😂

تحت نظر فدراسیون باشه مشگل نداره  بوگا با عرفان فرق داره باهم قاطی نکنید.یوگا ورزش جهانیه فدرا ...

اینجا ظاهراً مثل آموزشگاهه.فردا میرم ببینم و صحبت کنم ان شالله

درسته ولی این بستگی به مربی داره متاسفانه مربی من به خدای واقعی ایمان نداشت یه شبکه فعال بودن &nbs ...

عجببب .بالاخره همه جا آدمهای سودجو هستن .تو اخبارم یه بار گفت یه جا رو بستن 

نه بابا دراز میکشی نباید خوابت ببره 😂

من عاشق خوابم خخخخ

ممنون دوستان .موفق باشید حالا فردا برم ببینم چطوره اوضاع کلاساشون .