2777
2789
عنوان

کلاس یوگا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 44 پست
ایشون مربی یوگا نبوده چون کسی که حرفه ای یوگا میکنه اولین چیزی که یاد میگیره احترام به عقاید دیگرانه

منم همین فکرو میکنم چون دو سه بار ناخواسته برنامه های ساکت تحت پوشش یوگا رو لو داد

یه شبم چندتامونو بدون اطلاع دیگران با استاد مرتاضش روبرو کرد برای گسترش یه حلقه مخفی😨

منم همین فکرو میکنم چون دو سه بار ناخواسته برنامه های ساکت تحت پوشش یوگا رو لو داد یه شبم چندتامونو ...

چه ترسناک .کلا تو این جامعه باید خیلی حواسمون جمع کنیم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین فکرو میکنم چون دو سه بار ناخواسته برنامه های ساکت تحت پوشش یوگا رو لو داد یه شبم چندتامونو ...

یه سوال دیگه شما تو کلاس یوگا چی میپوشید؟ رفتم پرسیدم گفت سفید ولی مدلشو نمی‌دونم .تاپ ، آستین بلند ،گشاد ، تنگ؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تحت نظر فدراسیون باشه مشگل نداره  بوگا با عرفان فرق داره باهم قاطی نکنید.یوگا ورزش جهانیه فدرا ...

یه سوال دیگه :شما تو کلاس یوگا چی میپوشید؟ رفتم پرسیدم گفت سفید ولی مدلشو نمی‌دونم .تاپ ، آستین بلند ،گشاد ، تنگ؟ 

یه سوال دیگه :شما تو کلاس یوگا چی میپوشید؟ رفتم پرسیدم گفت سفید ولی مدلشو نمی‌دونم .تاپ ، آستی ...

من تاپ و شلوار ورزشی جذب میپوشم .چون زمستونه یه بلوز یا ژاکت برای روی تاپ یا تیشرت ببر چون شاواسانا دمای بدنو پایین میاره

من تاپ و شلوار ورزشی جذب میپوشم .چون زمستونه یه بلوز یا ژاکت برای روی تاپ یا تیشرت ببر چون شاواسانا ...

ژاکتم باید سفید باشه؟

نه عزیزم سخت نگیر.من اصلا لباس سفید نمیپوشم هرچی خونه داری ببر بیخود هزینه نکن

جدی؟ آخه مسئولش گفت سفید .

پس من جلسه اول  هرچی دارم می‌پوشم ببینم چه خبره 😀

جدی؟ آخه مسئولش گفت سفید . پس من جلسه اول  هرچی دارم می‌پوشم ببینم چه خبره 😀

به حرف اونا باشه باید کلی هزینه کنی.من چند ساله میرم مربیمم سفید نمیپوشه رنگ و وارنگیم😁

به حرف اونا باشه باید کلی هزینه کنی.من چند ساله میرم مربیمم سفید نمیپوشه رنگ و وانگیم😁

خخخ آره خوب .ولی اگه همه سفید پوش باشن مجبوررررم 😁

حالا دوجلسه برو ببین اصلا خوشت میاد یا نه

آره قراره یه جلسه همینطوری بدون ثبت نام برم .

حالا دوجلسه برو ببین اصلا خوشت میاد یا نه

ممنون عزیزم از راهنمایبهات

هرچی و هر رنگی میپوشی فقط نه اونقدر گشاد باشه که دست و پاتو بگیره و نه اونقدر تنگ که نتونی نفس راحت بکشی یه لباس راحت اصلاهم به خودت سخت نگیر

برای این میگن سفید چون بقول خودشون یه دسته و باعث توجه نشه هم نماد آرامش و پاکیه اگه هم کثیف شد مشخص‌میشه 

هرچی و هر رنگی میپوشی فقط نه اونقدر گشاد باشه که دست و پاتو بگیره و نه اونقدر تنگ که نتونی نفس راحت ...

چه خوب ممنون .پس جدی نگیرم