یاسان4 مدیر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 عنوان کلاس یوگا | مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 44 پست کسی رفته کلاس یوگا؟ تمریناتش سخته و حوصله بر؟ نتیجه گرفتید؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت. 1397/10/25 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میوه_سایدام عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1086 ایشون مربی یوگا نبوده چون کسی که حرفه ای یوگا میکنه اولین چیزی که یاد میگیره احترام به عقاید دیگرانه منم همین فکرو میکنم چون دو سه بار ناخواسته برنامه های ساکت تحت پوشش یوگا رو لو دادیه شبم چندتامونو بدون اطلاع دیگران با استاد مرتاضش روبرو کرد برای گسترش یه حلقه مخفی😨
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 منم همین فکرو میکنم چون دو سه بار ناخواسته برنامه های ساکت تحت پوشش یوگا رو لو داد یه شبم چندتامونو ... چه ترسناک .کلا تو این جامعه باید خیلی حواسمون جمع کنیم هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 منم همین فکرو میکنم چون دو سه بار ناخواسته برنامه های ساکت تحت پوشش یوگا رو لو داد یه شبم چندتامونو ... یه سوال دیگه شما تو کلاس یوگا چی میپوشید؟ رفتم پرسیدم گفت سفید ولی مدلشو نمیدونم .تاپ ، آستین بلند ،گشاد ، تنگ؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 تحت نظر فدراسیون باشه مشگل نداره بوگا با عرفان فرق داره باهم قاطی نکنید.یوگا ورزش جهانیه فدرا ... یه سوال دیگه :شما تو کلاس یوگا چی میپوشید؟ رفتم پرسیدم گفت سفید ولی مدلشو نمیدونم .تاپ ، آستین بلند ،گشاد ، تنگ؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
judy1395 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 47095 یه سوال دیگه :شما تو کلاس یوگا چی میپوشید؟ رفتم پرسیدم گفت سفید ولی مدلشو نمیدونم .تاپ ، آستی ... من تاپ و شلوار ورزشی جذب میپوشم .چون زمستونه یه بلوز یا ژاکت برای روی تاپ یا تیشرت ببر چون شاواسانا دمای بدنو پایین میاره
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 من تاپ و شلوار ورزشی جذب میپوشم .چون زمستونه یه بلوز یا ژاکت برای روی تاپ یا تیشرت ببر چون شاواسانا ... ژاکتم باید سفید باشه؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
judy1395 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 47095 ژاکتم باید سفید باشه؟ نه عزیزم سخت نگیر.من اصلا لباس سفید نمیپوشم هرچی خونه داری ببر بیخود هزینه نکن
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 نه عزیزم سخت نگیر.من اصلا لباس سفید نمیپوشم هرچی خونه داری ببر بیخود هزینه نکن جدی؟ آخه مسئولش گفت سفید .پس من جلسه اول هرچی دارم میپوشم ببینم چه خبره 😀 هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
judy1395 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 47095 جدی؟ آخه مسئولش گفت سفید . پس من جلسه اول هرچی دارم میپوشم ببینم چه خبره 😀 به حرف اونا باشه باید کلی هزینه کنی.من چند ساله میرم مربیمم سفید نمیپوشه رنگ و وارنگیم😁
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 به حرف اونا باشه باید کلی هزینه کنی.من چند ساله میرم مربیمم سفید نمیپوشه رنگ و وانگیم😁 خخخ آره خوب .ولی اگه همه سفید پوش باشن مجبوررررم 😁 هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
judy1395 عضویت: 1396/05/25 تعداد پست: 47095 خخخ آره خوب .ولی اگه همه سفید پوش باشن مجبوررررم 😁 حالا دوجلسه برو ببین اصلا خوشت میاد یا نه
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 حالا دوجلسه برو ببین اصلا خوشت میاد یا نه آره قراره یه جلسه همینطوری بدون ثبت نام برم . هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 حالا دوجلسه برو ببین اصلا خوشت میاد یا نه ممنون عزیزم از راهنمایبهات هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
میوه_سایدام عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1086 هرچی و هر رنگی میپوشی فقط نه اونقدر گشاد باشه که دست و پاتو بگیره و نه اونقدر تنگ که نتونی نفس راحت بکشی یه لباس راحت اصلاهم به خودت سخت نگیربرای این میگن سفید چون بقول خودشون یه دسته و باعث توجه نشه هم نماد آرامش و پاکیه اگه هم کثیف شد مشخصمیشه
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35929 هرچی و هر رنگی میپوشی فقط نه اونقدر گشاد باشه که دست و پاتو بگیره و نه اونقدر تنگ که نتونی نفس راحت ... چه خوب ممنون .پس جدی نگیرم هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.