2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منم اومده بود ولی بانک مسکن نبود ی برنامه دیگه بود ک من اصلا اون برنامه رو نداشتم

یکی برنانه رو میخواست نصب کنه ، اسم شماره موبایل میخداست که پیامک نصب بره براش ، اونم شناره ی تو رو داده

برای من چند بار با سیم قبلیم پیامک تصب روبیکا ، یه برنامه ی دیگه اومده بود ، کار پارتنر سابقمه

یکی برنانه رو میخواست نصب کنه ، اسم شماره موبایل میخداست که پیامک نصب بره براش ، اونم شناره ی تو رو ...

اخه من با کسی دشمنی ندارم

اکسم اهل این کارا نیست اصلا

شاید یکی شماره ش شبیه شماره من بود

چمیدونم والا

مهم تو بودی که بمانی اما نماندی رفتی 🖤

سلامچی گفتی تو اون تاپیک ببیند شوهرم چیکار کرده که پر بازدید هم هستمحاسبه رو گفتی از گوگل دربیار چی ...

سلام

من تاپیکشو زدم تو اکانت دیگم سایوجان( تعلیق یکطرفه شد ، چون یه کاربر گزارش زد این پول میگیره برای محاسباتش ، تو خصوصی شماره کارت میده !

تو گوگل بنویس : طالع بینی ازدواج نی نی سایت ( تاپیکم میاد برای سایوجان هست

سلامچی گفتی تو اون تاپیک ببیند شوهرم چیکار کرده که پر بازدید هم هستمحاسبه رو گفتی از گوگل دربیار چی ...

وقتی سرچ کردی طالع بینی ازدواج نی نی سایت ( منم نوشتم اومد ،، تیتر اولی منم سایوجان ،، بقیه ی تاپیکایی که میاد من نیستم واسه کاربرای دیگه س )

مرسیچه کاربر عقده ای بوده حالا پول بگیری اصلا چی میشهالان میرم میبینم

من باررا ل بودم دبدم بحث پول رو ، شاید کسای دیگه پولی حساب میکردن ، البته مثلاً تو اینستام هست کل محاسباتودانجام میده ۵۰۰ میگیره چندتا محاسبه س ، برای هر محاسبه ۱۰۰ ،