آلتادین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 8973 عنوان این چیه 48 بازدید | 14 پست این چیه ، تازه برام پیامک اومد تو بانک مسکن هم حساب ندارم ، ینی یکی شماره ی منو داده به بانک؟ دیروز | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیگرممممم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 1438 برا منم اومده بود ولی بانک مسکن نبود ی برنامه دیگه بود ک من اصلا اون برنامه رو نداشتم مهم تو بودی که بمانی اما نماندی رفتی 🖤
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 39909 اره خطت روی یه همراه بانکی فعاله . خط به نام خودته ؟ اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آلتادین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 8973 اره خطت روی یه همراه بانکی فعاله . خط به نام خودته ؟ خط مال خودمه و ۵ روزه خریدمولی پارتنر سابقم کد ملیمو میدونه ، خود پسره هم مالک دفتر پیش خوان هست
آلتادین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 8973 برا منم اومده بود ولی بانک مسکن نبود ی برنامه دیگه بود ک من اصلا اون برنامه رو نداشتم یکی برنانه رو میخواست نصب کنه ، اسم شماره موبایل میخداست که پیامک نصب بره براش ، اونم شناره ی تو رو داده برای من چند بار با سیم قبلیم پیامک تصب روبیکا ، یه برنامه ی دیگه اومده بود ، کار پارتنر سابقمه
جیگرممممم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 1438 یکی برنانه رو میخواست نصب کنه ، اسم شماره موبایل میخداست که پیامک نصب بره براش ، اونم شناره ی تو رو ... اخه من با کسی دشمنی ندارم اکسم اهل این کارا نیست اصلا شاید یکی شماره ش شبیه شماره من بود چمیدونم والا مهم تو بودی که بمانی اما نماندی رفتی 🖤
آلتادین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 8973 اخه من با کسی دشمنی ندارم اکسم اهل این کارا نیست اصلا شاید یکی شماره ش شبیه شماره من بود چمیدونم وا ... آره ممکنه
ازیتاا عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 3328 سلامچی گفتی تو اون تاپیک ببیند شوهرم چیکار کرده که پر بازدید هم هستمحاسبه رو گفتی از گوگل دربیار چی هست چقدر سختهیک تاپیک بزن دقیق بگو منم صدا کن بیام یا حداقل توضیح بده
آلتادین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 8973 سلامچی گفتی تو اون تاپیک ببیند شوهرم چیکار کرده که پر بازدید هم هستمحاسبه رو گفتی از گوگل دربیار چی ... سلاممن تاپیکشو زدم تو اکانت دیگم سایوجان( تعلیق یکطرفه شد ، چون یه کاربر گزارش زد این پول میگیره برای محاسباتش ، تو خصوصی شماره کارت میده !تو گوگل بنویس : طالع بینی ازدواج نی نی سایت ( تاپیکم میاد برای سایوجان هست
آلتادین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 8973 سلامچی گفتی تو اون تاپیک ببیند شوهرم چیکار کرده که پر بازدید هم هستمحاسبه رو گفتی از گوگل دربیار چی ... وقتی سرچ کردی طالع بینی ازدواج نی نی سایت ( منم نوشتم اومد ،، تیتر اولی منم سایوجان ،، بقیه ی تاپیکایی که میاد من نیستم واسه کاربرای دیگه س )
ازیتاا عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 3328 وقتی سرچ کردی طالع بینی ازدواج نی نی سایت ( منم نوشتم اومد ،، تیتر اولی منم سایوجان ،، بقیه ی تاپیکا ... مرسیچه کاربر عقده ای بوده حالا پول بگیری اصلا چی میشهالان میرم میبینم
آلتادین مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 8973 مرسیچه کاربر عقده ای بوده حالا پول بگیری اصلا چی میشهالان میرم میبینم من باررا ل بودم دبدم بحث پول رو ، شاید کسای دیگه پولی حساب میکردن ، البته مثلاً تو اینستام هست کل محاسباتودانجام میده ۵۰۰ میگیره چندتا محاسبه س ، برای هر محاسبه ۱۰۰ ،