2789
عنوان

حسودیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مقایسه کردن اصلاخوب نیست ارامش ادموبهم میریزه حالاچون اون بنده خدا فوق دیپلم داشته شمافوق لیسانس بایدسطح زندگیش ازشماپایینترباشه؟اخه این چه قیاسیه،هرکی یه مدل زندگی میکنه،مگه شماچی توزندگیت کم داری که حسودی کردی،بعدم شماصلاح دونستی پولتوخرج خونه کنی ولی ایشون نه،طرزفکرومدیریت هرکی بادیگری متفاوته،هیچوقت مقایسه نکنید

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

استارتر چرا خودت رو با همکارت که فقط ظاهر زندگی اش رو می بینی مقایسه می کنی چرا خودت ر و با دوستان ه ...

به خدا دهنم صاف شده از بس تلاش کردم. از بس دویدم و نرسیدم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
آخه بدبختی اون بیکارا رو هم دادن به شوهر بازاری. اوضاعشون خیلی بهتره

خدایا تو به هیچ صراطی مستقیم نیستی هااااااااااااااا.مگه پول همه چیز هست.میگم این کارمند بودن ارزوی خیلی هاست که تو داری شاکر باش.حتما خیلی ویژگی های دیگه هم داری که خودت اهمیت نمیدی.اونا رو ببین .پول همه چی نیست.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
مقایسه کردن اصلاخوب نیست ارامش ادموبهم میریزه حالاچون اون بنده خدا فوق دیپلم داشته شمافوق لیسانس بای ...

والله طبعا باید میزان تلاش و تحصیلات با درآمد رابطه مستقیم داشته باشه دیگه؟ نه؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مگه شغل همسرت چی هست

قبلا مدیر تولید بود بعدچون ثبت اختراع داشت به سرش زد که خودش بشه تولید کننده الان ۵ ساله کل پول و عمرش رو گذاشته رو تولید الانم هیچ چی به هیچ با این اوضاع مملکت فقط یه وام گنده داره که باید امسال پس بده میترسم هرچی عین مورچه جمع کردم هم بره سر این قضیه. به خدا اگه قمارباز بود انقدر زندگیم تو سراشیبی نبود

ناشکر نباش استارتر 

هرکسی یجور زندگی داره خب 

موفقیت شمام همبن شعلتونه خب حالا توم مث اون دیگ خرج خونه نکن حقوقت رو

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

نه اصلا،شما دیپلم و لیسانسی که تاجرباشن ندیدی؟

خوب اون تلاش و ریسکش بالا بوده. ما تو یه اداره تو موقعیت مشابهیم

ناشکر نباش استارتر  هرکسی یجور زندگی داره خب  موفقیت شمام همبن شعلتونه خب حالا توم مث او ...

بعدش که باید از گشنگی خودم و بچه هام بمیریم

بعدش که باید از گشنگی خودم و بچه هام بمیریم

خب شوهرت چرا خرجتون نمیکنه پس 

وظیفه اونه خب

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

خب شوهرت چرا خرجتون نمیکنه پس  وظیفه اونه خب

بالتر گفتم .چون تولید کننده است. الانم اوضاع اقتصادی خرابه و متاسفانه  الان سود نداره.نمیتونم که به خاطر اوضاع مملکت طلاق بگیرم

بالتر گفتم .چون تولید کننده است. الانم اوضاع اقتصادی خرابه و متاسفانه  الان سود نداره.نمیتونم ک ...

خب نمیگم طلاق بگیر حقوقتو حرج میکنی باش ولی ی کمیشو پس انداز کن اینجوری  یکم راحت میشی