2789
عنوان

حسودیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 68 پست
روزای خوب تو هم میاد نگران نباش  اصلا برات مم نباشه هر چی بیشتر فکر کنی خودتو بیشتر عذاب مدی

آخه دیگه کی. شبیه اونی شدم که تو پیری پول برنده شد.گفتن باهاش چی می کنی.گفت میدم توالت عمومی بسازن مردم برینن تو شانس من.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
هیچ وقت ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن ... درواقع  فروشنده همیشه اجناس لوکسشرو ...

مرسی که دلداری میدی. ولی این مدت انقد دانسجو و دیپلم دیدم که با پارتی استخدام شدن تو جایی که قانونش لیسانس داشتنه. بعد حقوق برابر بهشون دادن .کلا فهمیدم که مدرک هم ارزش نداره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی که دلداری میدی. ولی این مدت انقد دانسجو و دیپلم دیدم که با پارتی استخدام شدن تو جایی که قانونش ...

اینطور بی عدالتیا کولا از ازل بوده مهم  زندگیه خودمونه تقویم خودمونه... ینی الانت رو با یه هفته قبلت باید مقایسه کنی یا باچن سال قبلت

کجا استخدام شدی؟کی استخدام شدی؟

خیلیاالان حسرت جایگاه تورودارن ارزوشونه

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
آخه دیگه کی. شبیه اونی شدم که تو پیری پول برنده شد.گفتن باهاش چی می کنی.گفت میدم توالت عمومی بسازن م ...

عزیزم مال دنیا ارزش غصه خوردن نداره 

منم 8 ساله کارمندم حقوقمم خوبه شوهرمم همکارمه دست کم روی هم رفته حداقل ماهی 15-16 دریافتیمونه اما نه خونه داریم نه ماشین درست و حسابی اوایل خیلی غصه میخوردم اما الان دیگه بیخیال شدم داشته باشیم اخرش از این دنیا یه متر جا بیشتر برامون نمیمونه برو مسافرت تفریح سینما اصلا برات مهم نباشه 

ماشین درست و حسابی ندارین هوایی مسافرت کنید غصه نخور دلتو خوش کن به داشته هات

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
در اینگونه مواقع ما میگیم این زنا دوتا .... دارن حتما 😁

اره ههه

عه چه جالب امروز یک ساله شدم تونی نی سایت😂

مبارکه

استارتر چرا خودت رو با همکارت که فقط ظاهر زندگی اش رو می بینی مقایسه می کنی چرا خودت ر و با دوستان هم رده خودت که اکثریت شون احتمالا بیکار هستن و  یا شغلی هم رتبه شما ندارن مقایسه نمی کنید ؟چرا خدا ر وشاکر نیستین با این اوضاع بیکاری که خیلی از فوق لیسانس ها و دکترامون یا بیکارن یا شغل متناسب با تحصیلات شون ندارن و خداروشکر شما کارمندی و یک حقوقی دارید و درامدی برای خرج کردن حالا تو زندگی تون یا برای شخص خودتون یا هرچی، دارید رو نمی بینید ؟به نظرم ناشکری هستش.خدا رو شاکر باش و بگو به این همکارم زندگی مرفه و خوبی دادی ان شاله زندگی ما هم پر رزق و روزی بشه و تلاش کن برای بهتر شدن زندگیت

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
استارتر چرا خودت رو با همکارت که فقط ظاهر زندگی اش رو می بینی مقایسه می کنی چرا خودت ر و با دوستان ه ...

آخه بدبختی اون بیکارا رو هم دادن به شوهر بازاری. اوضاعشون خیلی بهتره