یه همکاری دارم همسن خودم تقریبا با هم استخدام شدیم من با فوق لیسانس اون با فوق دیپلم بعد به مدد پول خانواده شوهر اون سرتا پاش رو عمل زیبایی کرد بعد ۸ سال باز عمل کرد و بچه دارشد یه قرون از حقوقش و نه خرج خونه میکنه نه حتی خرج خودش فقط پس انداز . باباش حتی بهش جهاز نداد الان شوهرش یه شاسی بلند انداخته زیر پاش. کلا عبد و عبیدشه. اون وقت من که از روز اول کل حقوقم خرج خونه شده الان هیچ دلخوشی ندارم.موندم اون چی داره که این همه شانس آورده.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر دوست منم همینجوری بود ولی شوهره خوب براش خرج میکرد ولی سرکوفت هم زیاد بهش میزد که مثلا شما خونواده وفک وفامیلت درب وداغونن من تورو بلندت کردم واین حرفا.شاید شوهراونم ازاین چیزا میگه ولی به شما که نمیگه...
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نریزید سرم ولی واقعا همچی پول نیست.من همکارم و همسرش(معاون ادارمون) زندگی لاکچری دارن اما من از بطن زندگی شون خبر دارم .خیلی راضی و خوشبخت نیست.هرکی می بینه می گه عجب شانسی داره با این مرد ازدواج کرده اما واقعا اینطور نیست و همسرش خیلی متعهد، وفادار و باگذشت نیست.همه چی رو برای خودش میخواد .حتی با وجود اینکه همکارم ماشین شاسی داره زیرپاش و بهترین امکانات اما خیلی خوشحال و راضی به نظرنمیاد.دل ادم خوش باشه
حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
خواهر دوست منم همینجوری بود ولی شوهره خوب براش خرج میکرد ولی سرکوفت هم زیاد بهش میزد که مثلا شما خون ...
شاید
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نریزید سرم ولی واقعا همچی پول نیست.من همکارم و همسرش(معاون ادارمون) زندگی لاکچری دارن اما من از بطن ...
اینکه به نظر خوشحال میاد