2789
عنوان

حسودیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 68 پست
ینی حقوقش ازشمابالاتره؟

نه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خب نمیگم طلاق بگیر حقوقتو حرج میکنی باش ولی ی کمیشو پس انداز کن اینجوری  یکم راحت میشی

فدای شکلت قبلا میشد .اما الان با سه تومن حقوق و دوتا بچه و خط فقر که شده ۶ تومن. همین که زندگیم میگذره جز معجزاته. چطور میشه پس انداز کرد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کاملا درک میکنم شما چی میگین

تو محیطهای کاری ایران مخصوصا دولتی

این بی عدالتیها دیده میشه

مثلا یکی رشته فنی سخت خونده در دانشگاه دولتی

یکی هم با دیپلم اومده با پارتی

ولی حقوق اینا چندان فرقی نداره چون یک چارت ثابت دارن

و تحصیلا ت کمترین اثر تو دریافتی ذاره

ولی نباید که به خاطر این چیزا خودمون رو ناراحت بکنیم مهم خودمونیم که احساس آرامش بکنیم

ممکنه به یکی ارث برسه

یکی شوهرش پولدار باشه

یکی تئ قرعه کشی برنده بشه

اینا دست ما نیست ولی ایجاد آرامش در خودمان دست ماست

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

بچه ها چرا اینجوری می کنید به نظرم استارتر هدفش از این تاپیک فقط ای بود که یه کم درکش کنیم من خودم گاهی سرم اومده و برای درد دل کردن شرایط خودم و شرایط مشابه کسی دیگه را به دوستام می گم.

من فقط م تونم بگم شاید اون یه چیزی دره که ما نداریم 

دیگه نصیحت زشته و هی بگیم استارتر مقایسه نکن

گاهی واقعا نمی شه مقایسه نکرد و گاهی لازمه ما فقط شنونده خوبی باشیم و اجازه بدیم طرف درد دل کنه   

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید
بچه ها چرا اینجوری می کنید به نظرم استارتر هدفش از این تاپیک فقط ای بود که یه کم درکش کنیم من خودم گ ...

خدا عمرت بده واقعا فقط نیاز به درد دل داشتم.

بابا عنوانش هم معلومه.....می گه حسودیم شد نمی گه حسودیم شده بچه ها بگید حالا چکار کنم راهکار بدید

الان فهمیدم چرا درکم کردی .هم سنیم 

الان فهمیدم چرا درکم کردی .هم سنیم 

قربونت قشنگ معلومه که خانم پخته و عاقلی هستی و دلت خواسته با کسایی که ممکنه نشناسنت درد دل کنی 

بازم به جسارت تو 

من از سال 89 عضو نی نی سایتم به جز یکی دو مورد کوچیک هیچ وقت جسارت درد دل نداشتم هر چند واقعا لازمه 

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید
قربونت قشنگ معلومه که خانم پخته و عاقلی هستی و دلت خواسته با کسایی که ممکنه نشناسنت درد دل کنی  ...

سلامت باشی.ادم یه حرفایی داره که به آشنانمیشه گفت چون یا غیبت میشه یا باعث میشه دیگران نظرشون عوض بشه راجع به ادم. گاهی فقط یه گوش لازمه که آدم بتونه احساسات منفیش رو هم بگو و کسی که درک کنه به هرحال آدم فرشته نیست و احساسات منفی هم داره. ادمی که تو زندگیش به شدت  سر پا وایساده گاهی خیلی شکننده است از تو داغونه یا عصبانی  ولی ظاهرش باید باز عالی باشه. ممنون از همدلیت