2789
عنوان

حسودیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 68 پست
مردا از زنشون اخلاق و محبت و خوش زبونی و دلبری میخوان..احتمالا خانمه خوش اخلاقه

والله ظاهرا من خیلی خوش اخلاقترم اما شانسم رو مرده شور برده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ظاهر رو نمیشه با باطن زندگی مقایسه کرد. اگر واقعا توی باطن زندگیش هم خوشبخته ازش مشورت بگیر ولی خیلی زود زندگی خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید که باعث دلسردی میشه. من خودم سال های قبل زندگیم رو با یکسری ادما مقایسه میکردم که باعث شد از همسرم دور بشم ولی وقتی از جزییات زندگی ادم ها مطلع شدم دیدم اونا هم مشکلاتی دارن و رو خودم کار کردم و خداروشکر الان زندگی خیلی خوب و عاشقانه ای دارم

بستنی جان وسط دعوا نرخ تعیین میکنه خخخخخ

😅😂😂

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
از کجا فهمیدی خوشحاله؟

از قیافه اش پوستش که برق میزنه. ظاهرش

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
حسادت خوب نیست.دل به خدا بسپار.دل خوش از همه چی بهتره .خدا آدمهای حسود زیاد دوست نداره.بی خیال

خوب به ماهم بده حسودی نکنیم. 

روزای خوب تو هم میاد نگران نباش 

اصلا برات مم نباشه هر چی بیشتر فکر کنی خودتو بیشتر عذاب مدی

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

هیچ وقت ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن ... درواقع  فروشنده همیشه اجناس لوکسشرو میذاره جلوویترین

همین که شما هم بافوق لیسانس استخدام شدی این ینی موفقیت زندگی شما تقویم شما 

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد