2821
2789
عنوان

درد دل

132 بازدید | 15 پست

گوشواره دخترم گم شده شوهرم ایقدر نق زده که دارم دیونه میشم اون ماهی گوشواره هاش رو عوض کردم یه گوشواره خریدم همه میگفتن برا بچه سنگینه ولی خوب خیلی خوشکل بودن تازه چند روز پیش چکش رو پاس کردیم دو روزم جایی نرفتم خونه بودم ولی دیروز بردمش حموم ولی خوب بزرگ بودن توی چاه حموم نمیرفت حالا همه اینا به کنار دیشب مهمونی بودیم خونه پدر شوهرم جاریم فهمید شروع کرد بلند بلند خندیدن صداش تا تو سالن میرفت پدر شوهرم اومد گفت جلو مهمونا زشته چی شده گفت حمید میکشتش خیلی اعصابم بهم ریخت مثل اینکه خوشحال شده بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه کم خون بود من همه کاراشو میکردم با اینکه مریض بودم خودم به کنار بچه هاش رو همش من میگرفتم خودکشی کرد بچه هاش پیش مم بودن و کل کاراشو کردم حالا اینطوری میکنه مثلا قهرم هست چون به خواهر شوهرم گفته بود تو گوشیش یکی رو بلاک کنه من گوشی رو اوردم از خونشون اون بلاک کرد اصلا به من نشون نداد پدر شوهرم گفت فلانی بوده خواهر شوهرم گفت حتما ساناز گفته گفتم تو اصلا با من گفتی بگم ده بار میخواستم رو به رو کنم شوهرم نذاشت حالا هم قهره

اینوخواهرانه بهتون میگم بخداطلا خریدن برابچه هییییچ فایده ای نداره،علاوه براینکه گم میشن و ازنظرمالی ضررمیکنین ،احتمال خطروبرابچه بشدت بالامیبرین،چه همه دختربچه ای که قربانی دوتاالنگووگوشواره ای شدن که به دست وگوششون اویزون بوده،بخداخطرناکه برادختراتون تاسنشون دورقمی نشده طلانخرید اینجوری فقط مایه بلامیشه براشون انقدربه خواهرم گفتمو گفتم تا النگوروازدست دختردوسالش دراوردوگذاشت کناربخدابرابچه فقط خطرافرینه اگه میخواین براش بخریدوپس اندازکنین یه گوشه بذارین ولی تابچه س طلابراش فقط مایه خطروبلاست اینوبه خواهرخودمم گفتم به شمام میگم

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من واقعا نمیدونم تو هر غلطی کردی رگت رو زدی شانسی زنده موندی نمیدونم با دو تا بچه دوست پسر داشتی بچه هاش از بچه های من بزرگتر هستن به من چه اصلا با من نگفتی عقلت نمیرسه به اونی گفتی میگه نه منی که نمیدونستم پدر شوهرم گفت فلانیه من تا قبلش نمیدونستم

چندوقت پیش دختریکی ازاشناهامون پنج سالش بود یه زن وشوهری دزدیده بودنش طلاهاشودزدیده بودن بعدم بچه روانداخته بودن تو یه چاه دورازجون شما،البته چاهش عمیق نبود بچه سالم مونده بودولی تااخرعمریادشه چه اتفاقی براش افتاده واون خاطره تلخوهیچوقت فراموش نمیکنه،الانم که گرونی بیدادمیکنه همینجوری امنیت هم کمترمیشه بیشترمواظب باشین

حرفتون درسته عزیز من شوهرم گقت تک پوش بخریم گفتم نه خطر داره ولی گوشواره خریدم

گوشواره هم همینه عزیزم کلاطلا خطرداره برابچه،نوه عموی خودم گوشواره هاشودزدیده بودن

ولی خواهرشوهرم در کمال ناباوری باهاش اینقد خوب شده یکی رو پیدا کرده همش با هم برن بیرون بگو تو که میدونی کی بوده به برادرت هم خیانت کرده اصلا دنیا مسخره شده

ولی خواهرشوهرم در کمال ناباوری باهاش اینقد خوب شده یکی رو پیدا کرده همش با هم برن بیرون بگو تو که می ...

ولشون کن محل نده انگارکه نیستن،خودتم اذیت نکن

اینقدر دارم حرص میخورم بیماریم هم فعال میشه نه به خاطر گوشواره به خاطر خنده های جاریم بگو گوشواره بچل من گم شد چی به تو رسید تک پوش بچه خودت پارسال گم شد من بهت خندیدم همش گشتم کلی نگرانم شدم همراه خودت کل خونه خودت و پدر شوهرمو زیر رو کردم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز