2777
2789
بی ادب بوده. خودش ۷۰۰ نفر مهمون داشته. باید بهش می گفتز اگه شما هم صد نفر دعوت می کردید تهش می شد ۲۰ ...

بخدا دیشب آتیشم زد خیلی نفهمه تو نامزدی برام یه عیدی میاوردن نزدیک صدتا مهمونم باخودشون میاوردن بهترین پذیرایی رو میکردیم حالا میگه صدتاهم صدتاس😤😤

مادرشوهرمو پدرشوهرن داشتن از دوست دختر برادرشوهرم(مجرده)صحبت میکردن بعد پدرشوهرن گفت من دوست دخترشو ...

خوب منم نارحت میشم دیگه شوهرمه بعد ۸سال فکر نکنم باز گو کردن این موضوعات درست باشه.گذشته اون به من ربطی نداره کا این حرفو زد مادرشوهرم

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خواهر شوهر پرویییییی 

خیلی بیشوووووووووووره خییییییلی 

حرفاش خیلی ناراحتم میکنه 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
برای منم اینجوری شد خیلی اذیتم کرد کاش فقط این بود هیچوقت حلالش نمیکنم

منم حلال نمیکنم 

چقد بده اینجوری ۴ تا خاطره ی خوب از خودشون نزاشتن 

همش متلک و دل شکستن

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
مجرده خودش؟؟

نه خاک برسرش کنن 

دو تا بچه داره 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
وای چقدر بی ادب. 

اون روز خیلی ناراحت شدم،اومدم به شوهرم گفتم،آخه خودم زبانم بند میاد نمیتونم جواب بدم،شوهرم هم حسابی دعواش کرده بود،یه بار دیگه ام بهم گفت ما تا زمانی احترامتو داریم که احترام دخترامو داشته باشی، آخه منم تا حالا بی احترامی نکردم بهشون،به شوهرم گفتم رفت بهشون گفت که مینا تا الان کی بی احترامی کرده،خلاصه دعواشون کرد،کلا همگی خیلی اهل گوشه کنایه هستن

سريه تصادف توعروسي فاميلاش

بعد چن روز بهم گفت بايد داد وسروصدا راه مينداختي تصادف كردي

منم گفتم من مثل شما نيستم بي ابروباشم

شما بودين كه براتون مهم نبود چه اتفاقي برا عروستون افتاد برين چيزي بگين حدااقل