2777
2789

يه بارم عقد بودم عروسي دخترعمم بود داشتيم ميرفتيم خريد اينم تو ماشين بود گفت اگه ميخواي برا خودت خريد كني كه هيچي اگه ميخواي كادو بخري بايد خودت پول بدي دختر عمه تو به پسر من ربطي نداره

خدايا رگ گردن رو فراموش كن... نگاه كن! من دارم ميفتم فقط بغلم كن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به فامیلم شب عروسی گفت بیشعور ..پسرای خودشون اومدن تو زنا میرقصیدن...وقتی دایی من با خانومش یه لحظه اومدن از من خداحافظی کنن اهنگو قطع کردن و مادزشوهرم گفت اینا بیشعورن‌.و اینکه رسم داریم وقتی میان جهازو ببرن اول یه طلا میدن به عروس..مادرشوهرم نداد گفت نمیارم..

منو شوهرم رفتیم بازار یه گردنبند مروارید ارزون صدهزارتومتی خریدیم تا جلو خانوادم بده ابرومون نره....وقتی گردنبندو اومد بهم داد مادرشوهرم کفت من پول دادم ب پسرم گفتم هرچی زنت دوس داره واسش بخر...به دروغ.سوختم.

یا اینکه یبار جلو بقیه تو رو گفت فامیلات زشتن..درصورتی که خودشو خانوادش همشون یجاشون ناقصه و پرمو و زشت هستن...و خیلی چیزا دیگه...کلا شخصیت خوبی نداره همش ‌دل میشکنه و خیلی هم سیاست داره پسرش خیلی دوسش داره

دیروز اومده بود خونمون حرف عروسیمون شد ،ماشالله نزدیک ۷۰۰تا مهمون دعوت کرده بودن ماهم ۱۲۰تا تقریبا ب ...

بی ادب بوده. خودش ۷۰۰ نفر مهمون داشته. باید بهش می گفتز اگه شما هم صد نفر دعوت می کردید تهش می شد ۲۰۰ نفر نه هزار نفر.

من تازه شوهرم پول داده بود دندونامو درست کنم دو تومن شد پارسال،بعد بهم گفت که ما یه اشتباه خیلی بزرگی کردیم  و چند بار تکرار کرد،بعد من گفتم چی،گفت وقتی اومدیم خواستگاری ات نبرديمت تو اتاق دندوناتو ببینیم،خیلی ناراحت شدم،هیچ وقت نميبخشمش،چند بار دیگه ام حرفایی زده

واسه منم خيلي زياده يكي اينكه جلو شوهرم و يه غريبه بهم گفت تو زن زندگي نيستي چون قرار بود بدون شوهر ...

این جمله رو خواهرشوهرم بهم گفت هنوز نبخشیدم باهاش سلام علیک میکنم ولی صمیمی نمیشم اونم دیگه سردی من و میبینه جرات نمیکنه صبح تا شب مثل قبلا ها بیاد خونم

چه خوب خوشبحالت که میتونی جواب بدی من اصلا نمیتونم

منم قبلا نمیتونستم الان میگم اگه جواب ندم فقط اعصاب خودمو بهم میزیزم

بد جواب نده با سیاست با شوخی با خنده

منم شوهرم بهم گفت وقتی اونا با شوخی خنده هرچی میخان میگن تو هم مث خودشون جوابشونو بده

مادرشوهرمو پدرشوهرن داشتن از دوست دختر برادرشوهرم(مجرده)صحبت میکردن بعد پدرشوهرن گفت من دوست دخترشو تا حالا ندیدم..

مادرشوهرم گفت اره بابا این که مثل محمد(مثلا اسم شوهرم)نیست که دوست دختراشو به ما نشون بده این غرور داره😕

نمیدونم اصلا چه دلیلی داشت اینو بگه فقط میخواست به من بفهمونه که پسرم دوست دخترداشته و به ما نشونش میداده😐

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

وااااای حرفیا مادرشوهراتون چه بده 

دارم میخونم موهام سیخ شده 

من مادرشوهرم باهام بد حرف نمیزنه ولی خواهر شوهرم چرا... 

مادرشوهرم ماهه خدایی. 

ولی دختر بیشورش 

من و شوهرم بحثمون شده بود این برگشت به من گفت من از اول به داداشم گفتم تورو نگیره 

از یه خانواده ی سطح پایین اومدی داداشم برات کلی خرج کرده

دلم خیلی شکست 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....