2777
2789
ارزو ب دل موندم ب اونا مثلا تذکر بده بگه واسه چی ب زنم اینجوری گفتین. اگ ی بار یگه دهن همشون بسته می ...

منم این مشکل رو با همسرم دارم

ده سال صبوری کردم،فحش ناجور هم حتی شنیدم دریغ از یه عکس العمل از همسرم

اما دیگه بهش اولتیماتوم دادم که دیگه صبرم سر اومده،از این بعد میخوام به خودم احترام بذارم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
[QUOTE=79300319]دقیقا نمیتونم زیاد وارد جزییات بشم  ولی من کلا مزاحمتاشم به خونوادم نمیگم بخدا ...

شرلیط خیلی بدیه من هنوزم میگم شما منو دو دستی دادین بهش شاید من سه شب باهاش مونده بودم شما منو یه ماهم بیشتر خودتون دادین تا هر بلایی سرم بیاره با اینکه بیشتر از دو ساله ولی نمیتونم قبول کنم این واقعیتو

من الان مثلا طلاق گرفتم ولی بازم همه کلی چرتو پرت پشتم میگن نه ازدواجم نرمال و موجه بود نه طلاقم نه بچه دار شدنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چی بگم پس دلم خونه از دستشون.باهم یه خونه ایم فعلا.هرجور دل شکستن حرف ناجور ومن سکوت...همین امروز ...

خدا نگذره ازش آخه به اون چه ربطی داره میخوای بری خونه پدرت .شوهرت چه عکس العملی نشون داد؟؟؟

امیدوارم دروغ گفته باشی چون من که حامله ام از ته دلم گفتم خدایا تقاص این مادرشوهرو تو همین دنیا ب بد ...

ن عزیزم راست راسته متاسفانه....انقد مادرو برادرشوهرم سر اون حاملگی تو زندگیم آتیش انداختن اگه بخام تعریف کنم سایت بحالم خون گریه میکنن دیگه بعد فوت پسرم گفتم دیگه کم آوردم مستقبم رفتم خونه بابام واسه طلاق دیگه بعدش شوهرم دید چقد اشتباه کرده و...اومد گفت بیا اشتی و...آشتی کردبم ولی باورت میشه هروقت یادم میاد حتی از شوهرمم متنفررر میشم بحدی ک دلم میخاد بکشمش 😔

خدا نگذره ازش آخه به اون چه ربطی داره میخوای بری خونه پدرت .شوهرت چه عکس العملی نشون داد؟؟؟

چیزی نگفت یعنی من گفتم دیگه چیزی نگه بهشون.اوایل ناراحت میشدم الان شدم مثل اهن.ناراحت میشم ولی نه مثل اولا.خدا اون بالا میبینه.بخدا همه کارای خونه از پخت وتمیزی وشستن عهده منه.بعد میاد تعریف عروسای دیگه رو میکنه انگار من بخور بخابم.همه جا میگه عروس من کار بلد نیس.بخدا بهتر از ۳دخترش که ازم بزرگترن خیلی .همه چیم عالیه.

دقیقاااااا . من خیلییییییی ب شوهرم غیر مستقیم و مستقیم  گفتم ک فلانیا چب گفتن بهم نارلحت ...

میگفتی خاک تو سرشون 😑و تف تو روی تو ک همه خوبن برات 

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
چیزی نگفت یعنی من گفتم دیگه چیزی نگه بهشون.اوایل ناراحت میشدم الان شدم مثل اهن.ناراحت میشم ولی نه مث ...

خب عزیزم چرا انقد زحمت میکشی براشون وقتی قدر نمی دونن به نظرم خیلی بهشون بها دادی بهتره یکم مث خودشون باشی شاید به خودشون بیان

دیروز اومده بود خونمون حرف عروسیمون شد ،ماشالله نزدیک ۷۰۰تا مهمون دعوت کرده بودن ماهم ۱۲۰تا تقریبا ب ...

در کمال ارامش و بی شعوری بهم گفت پسرمو برای پولش خواستی گفتم خب لابد میذونی جز این هیچ قابلیتی نداره دیگه دهنشو بست