2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 104 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزيزم اينو نگو شما نميدوني تنهايي چقدر بده توروخدا قدر خونه زندگيتونو بدونيد خانوما من الان آرز ...

اره تنهایی بده ولی تنهایی باید با یه آدم درست پر بشه عزیزم 

عزيزم چقدر خوشحال ميشم خوشبختي كسايي مثل خودم و ميبينم ايشالا خوشبختيت هميشگي باشه عزيزم ميشه بپرس ...

دوستشون فامیلمون بودن دیدن روحیاتمون نزدیک من و بهشون معرفی کردن

سعی کن کارای ناتمومت و تموم کنی کارایی که دوس داری انجام بدی با دوستات معاشرت کنی...

به حرف آدمای بیخود توجه نکنی چون آدمای به در نخور هست همیشه.رابطه ت و با خدا بهتر کنی نماز خیلی آرامش میده و خیلی کارای دیگه...

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
آره عزيزم دخترم و باكره اما باورت ميشه يه موقع هايي انقدر احمق ميشم ميگم كاش عروسي كرده بوديم بعد ط ...

نه درکل دراشتباهیی خداروشکرکن ناامیدنباش به خدپناه ببر نماز برابخت شاییت بخون انرژی مثبت بده تابیان سمتت براازدواج

اره خب.اين احساسات طبيعيه ولي بالاخره يه روزي فروکش ميکنه.الان يک دهم قبل شده برام اين احساسات

ولي من هرچي بيشتر ميگذره دلم بيشتر تنگ ميشه

توي تاپيكاي قبليم نوشتم مشكلاتمون و اما نميدونم چرا بازم حس ميكنم من ضرر كردم در صورتي كه بقيه همش ميگن اون چه بي لياقته همه اطرافيانم از همه چيز باخبرن اينطور نيست كه يه طرفه به قاضي برن

سلام خانومی یه سوال ازت داشتم بابت مشاوره های قبل از دادگاه این مشاوره ها که جدید گذاشتن شمام رفتین؟ ...

نه عزيزم من دادگاه نفقه رو فعلاً رفتم كه اونجا اصن برامون مشاوره ننوشتن

منم خيلي راجع به اين مشاوره ها سوال دارم آخه قبلنا شنيده بودم كه مشاوره هاش الكيه و صوريه فايده اي نداره

نه درکل دراشتباهیی خداروشکرکن ناامیدنباش به خدپناه ببر نماز برابخت شاییت بخون انرژی مثبت بده تابیان ...

مرسي عزيزم از دلگرميات

ميون دعاهات برام دعا كن،چشم عزيزم اميدوارم خدا هم برام نشونه بفرسته تا از وجودش دلم گرم بشه

الهي هميشه دلت شاد باشه عزيزم

دوستشون فامیلمون بودن دیدن روحیاتمون نزدیک من و بهشون معرفی کردن سعی کن کارای ناتمومت و تموم کنی کا ...

مرسي عزيزم براي منم دعا كن

يه سوال هيچ موقع دلت هواي نفر قبلي و نميكنه؟يا دلت براي زندگي قبليت تنگ نميشه؟چون خودم اين حسارو حس ميكنم داشته باشم ميپرسم عزيزم سوءتفاهم نشه❤️

اره تنهایی بده ولی تنهایی باید با یه آدم درست پر بشه عزیزم 

خداكنه اون آدم درست به موقع بياد به سمتم اگرم اون آدم درست همين نامزدمه كاش سرش بخوره به سنگ و همكاري كنه همه چي درست بشه

خداكنه اون آدم درست به موقع بياد به سمتم اگرم اون آدم درست همين نامزدمه كاش سرش بخوره به سنگ و همكار ...

واقعا از ته دلت فقط از خدا بخواه . زندگیتو بسپر به خدا ازش بخواه خیرتو سر راهت قرار بده

مرسي عزيزم براي منم دعا كن يه سوال هيچ موقع دلت هواي نفر قبلي و نميكنه؟يا دلت براي زندگي قبليت تنگ ...

اوایل چرا بعدا اصلا چون آدم وقتی دور میشه از یه موضوعی تازه میتونه همه ی جوانب و ببینه به همه چیش فک کنه و تازه بفهمه چه خوب شد تو چاه نیفتادم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...